Ben de diyorum @aga_0074 nereye gitti. Dünya turuna çıkmış gördün mü @Kamhi Leonard ????şimdi sizlere bir link vermek istiyorum ben belki 3 saat dir bakıyorum bitireedim ve doyamadım....aslında bir yandan da kimsenin bilmesini istemiyorum
Yav bunun gideceği 2 yer var bir Kıbrıs çarşısı 2 şelale ????????????????????????????Ben de diyorum @aga_0074 nereye gitti. Dünya turuna çıkmış gördün mü @Kamhi Leonard ????
Link nerde la tek başına canın sıkılır Verde hep beraber gezek ???????????? hiç olmasa aynı anda bir yerde toplanmış gezmiş oluruzşimdi sizlere bir link vermek istiyorum ben belki 3 saat dir bakıyorum bitireedim ve doyamadım....aslında bir yandan da kimsenin bilmesini istemiyorum
vazgeçtim vermekten linki ????????????????Link nerde la tek başına canın sıkılır Verde hep beraber gezek ???????????? hiç olmasa aynı anda bir yerde toplanmış gezmiş oluruz
Bana bak @Deli Fırat duymasın ????
sasirdik mi ?vazgeçtim vermekten linki ????????????????
Niye turşusunumu kuracan Allah’ın gundisi ????????vazgeçtim vermekten linki ????????????????
Akıllı önce tek tek yapacak sonra bizi çağıracakNiye turşusunumu kuracan Allah’ın gundisi ????????
Gitmem ha derse daş kebabı yapacam üstüne birde çay demliyecem anca nazlanarak giderim ????Akıllı önce tek tek yapacak sonra bizi çağıracak
G ardas das kebabı çay olduktan sonraGitmem ha derse daş kebabı yapacam üstüne birde çay demliyecem anca nazlanarak giderim ????
La bu @aga_0074 gundisi müzelik adam biye yok der ????G ardas das kebabı çay olduktan sonra
Dünya gelsin etrafımda tür atsın kemik bile vermem ????
Ondan herşey beklenir ????????????La bu @aga_0074 gundisi müzelik adam biye yok der ????
sen istersinde ben bulmazmıyım beeee can kardeşime bak....La adama okadar haksızlık ettim bak vermiş linki ????tüh bende açılmıyor mobil fakir işi olunca böyle