Videoda dikkatimi çeken birşey var kazma hiç kullanılmamış ????Merhaba arkadaşlar aşağıda size Youtube'da denk geldiğim bir videoyu paylaşıyorum. Videonun başında ilk önce Gradiometre'nin verileri verilmiş ardından da arazideki uygulaması var iyi seyirler.
Videoda dikkatimi çeken birşey var kazma hiç kullanılmamış ????
estağfurullah ????Toprak yumuşakmış usta... Helal olsun yaa... Ben de iyi bir şey paylaştım diye seviniyordum... Neyse öğrenecez...
Bi bak bakalım acilacakmi aynı videoVideo açılmıyor sadece bendemi böyle
Evet açıldı ilk baktığımda açılmadı bende gundi haber verdi ????????açılıyor sorun yok sorun [U]Deli Fırat[/U] da
ulan video bitti küp mezarı gören yok...bu dalavere iş...ordaki yanmış kömür binlerce yıl orda kalacak ve bukadar temiz ve sağlam kalacak...
vay benim ufo görmüş mahsun koylum vay ki vayyyy...! ????birde küp mezar 40 cm derinlikten mi çıkıyor acaba ben mi yanlış gördüm
onlar çıkarır gurban daha neler çıkarırlar milleti kandırmak içinbirde küp mezar 40 cm derinlikten mi çıkıyor acaba ben mi yanlış gördüm
ama içinden biri bilinçli sürekli fatiha okuyalım diyor ama kimeeee diyoorrr kiiBu sürekli yemine vereni gözüm tutmadı bu dalavere yapar
Daha önce gördüm Ağrı tarafımı buama içinden biri bilinçli sürekli fatiha okuyalım diyor ama kimeeee diyoorrr kii
bildiğim kadarıyla muşDaha önce gördüm Ağrı tarafımı bu
Evet hatırladım muş ????????bildiğim kadarıyla muş