alalh razı olsun sizede hayirli bayramlar guzel insanSelamunaleyküm Sayın Ustam bende küp diye okuyunca ahaaa bir küp Altın dedim. şaka bir yana küpün içide baya doluymuş Allah Bereketini arttırsın İnşallah içi sarılar dolu bir küp olur diliyeyim sizede İyi Bayramlar dilerim.Saygılarımla
Not; Ustam Fırat Ustam görmesin el öpmeye gelip Çay parası ister. ..
bütünleştirmek icin actim yeni kumbaraya baslicaklarLa Allah’ın mnyg ne istedin yiğenlerimin birikiminden ????
Alici bulmak mesele ????Vay anasına yaa valla dedim ki aha bu kez birşeylervar heyecanlandım. Oa başlık öyle ustam ya. 868 TL + 307 TL Allah bereket versi güncel fiyattan 2 gr Külçe geliyor
yani öyle olmalı zaten teselli ????Definecinin kumparasida kupten olur
senden iyi alıcımı olur testiden 100 tl çıktıysa çocuklara 300 tl vermen gerek alıcı olarak buna katlanman gerek yada testiyi kırma içinde nekadar var diye merak etme merak edersen sonucuna katlanırsınAlici bulmak mesele ????
Bir polat alemdar sözü derki Sonunu düşünen kahraman olamaz ????????senden iyi alıcımı olur testiden 100 tl çıktıysa çocuklara 300 tl vermen gerek alıcı olarak buna katlanman gerek yada testiyi kırma içinde nekadar var diye merak etme merak edersen sonucuna katlanırsın