Taberiya Gölü

sedegor

Yetkili
Filistin topraklarında,İsrail işgali altında dünyada deniz seviyesinden en alttaki tatlı su gölü oldugu gibi bir çok ayrıcalıgı vardır. Eski Osmanlı toprakları içindedir.

Birinci dünya savaşında Asker ve mühümmat taşıyan ŞERİAT isimli bir gemi , ingiliz ucakları tarafından bu gölde batırılmıştır.

Bu gemide tonlarca Osmanlı altını oldugu iddiasıyla, sonar radar tecnolojisini kullanarak,tabi bizdeki kıytırık sonar degil bu ))) İsrailli dalgıçlar 1980 yılında bu gemiyi bulmuştur. İçinden sadece kılıçlar ve dönemin mühümmatları çıkmıştır. Geminin ismi yazılı olan tabelayıda alıp çıksalarda, hâla bu gemiyi sözde araştırma serüveni çok yüksek maliyetlerle sürmektedir. Evet 2018 de bu çaba en üst seviyeye çıkmış, dalgıçlar hâla bu gölün altında.

Zaman zaman bu gölde olan deprem ve bir fay hattıda aktiftir.Bu hat gölün hemen dibinde üst üste binmiş iki damardır. İki elin yan yana gelmiş hali gibi sanki suyu yüzeyde tutar.Acılsa su bir anda göl kaybolacak gibi, hiç bir örnegi yok dünyada. Akla yecüc mecücün kapatıldıgı iki dagın arasıda gelmiyor degil )))

Geceleri Osmanlı askerine erzak ve kılıç taşıyan bir gemi, bulunup içinde hazine olmadıgı halde bu kadar ilgiyi hak ediyorumu sizce ? Gemiyi çıkaracaklar bu arada ne kadar geç cıkarırlarsa, gölün altında kalma bahaneleri o kadar artar.

Olayın diger yönüne gelin hep beraber bakalım ve kısa öz üzerinden gecelim.

İsimler ve zamanada pek takılmadan, Decccalin adasına ugrarlar Deccali bir şekilde tutsak bulurlar, Deccal bu gölü sorar. Neyini merak etin diye sual gelir oda GÖLÜN SUYU KURUDUMU diye sorar. Yok deyince " O zaman yakındır" der.
Teoriler dahil ;
Bir çok kaynak, devşilmişte olsa Tevrat, İncil dahil Kuranda ve hadislerde bu konuya işaret edilir.

Bilmeyen için yazayım, Hz.İsanın su üzerinde yürüdügü, dalga nedeniyle batacak gemiyi, dalgalara dur diyerek kurtardıgı gölde aynı göldür.

Peki Yecuc Mecüc gelecek her dagdan inecek dünyadaki tüm suyu içip kurutacak peki bunu duymayan varmı ?
Hadi dügümleri bağlayalım !!!!
Yecüc mecücten sonrada , deccalin cıkacagınada kanimiyiz? Neden önce Yecüc Mecüc çıkıp suları kurutuyorki? Sonra Deccal cıkıyor ? Konu uzamasın diye özet geçiyorum, bu baglara dügüm atsak en az bir gün yazılır konu )))

Pekii çok yüksek radyasyon ve frekans yayan cıplak elle dokunuldugunda öldüren ve akasya agacından yapılmış iletken olmayan kulplarla taşınan bu şey bu gün yer yüzünde olsa elimizdeki bu tecnoloji ile bulunmazmıydı ? Elbette defineciler rastlardı )))) gücü yetip alamazdı ayrı )))

Yine İslama göre ana rahminde gibi dört melegin koruduguda aşıkârmı
Çoçuk rahim içinde sudadır, Allah isteseydi kan içindede o çoçuk dogana kadar dururdu.Ama suyun koruma ve hayat verme özelligi yanında bir çok sırrıda mevcuttur. O su dış dünyadan izoledir. Tabutu Sekinede aynı öyledir.

Hz.Mehdi gelecek tüm inanışlarda farklı isim ve farklı bir bekleyiş içinde belki ama, gelecek . Bunun alametide Ahit Sandıgı olacak. Ahit Allah ile kul arasında Ahitleşmek Allahın 10 emri demektir. Ondan önce gercek yazılmış Yahudu Tevrat ve İncillerde cıkacagı aşıķârken günümüzde gerçek Barnabas hikaleride sulandırılmış ama gerçektir. Bana göre Türkiyenin elinde halâ Yahudi ve Hiristiyan dünyasını sallayacak kitaplar onlar için tehdit teşkil eder. Ama güç meselesi buda vermişte olabilirler.

Peki o el etek öpen Papanın halini gören varmı son dönemde ? Eskiden en elit kişiler devlet başkanları Papaya Vatikana gider etek öperdi. Peki tersine dönen ne ? Yoksa Global dünya, tek el olmak isteyen tek göz Deccalin çocukları bu eski kitapları ele alıpta Papa dahil Vatikan dahil Hiristiyan dünyasını avuçları içinemi aldı yoksa??? Geriden bana aynen öyle gözüküyor. Eski vatikan bitti birilerine kul köle olan ayak öpen bir Papa dolaşıyor ortalarda etegi bile var.Papanın halini gören dindarlar dinden dönüp Ateist oluyor.Kezâ Yahudi dünyasıyla azda olsa hatta onları maşa olarak kullanan bu deccalin kitlesi elinde hangi güçle yön veriyor bunlara ? Evet para ellerinde ama bunlarda inanç paradan bagımsızdır. Bizde müslümanım diyen satılır, onlar para için din iman satmazlar. Kimse gerçek müslüman alınmasın, onların dünyasında cografyasında, yakından tanıyan biri olarak yazıyorum.

Bu göle tekrar dönecek olursak, Osmanlı gemisi bahane, bazalt kayalardan yapılmış on metre yükseklikte 60 metre genişlikte piramit benzeri bir yapı keşfedildi. Araştırma maliyetlerini duyanın dudagı uçuklar ))) Altın oran var mimaride hemde bu gölün dibinde ne işi var. Piramit denilince şaklabanlık yapıp mimari ve önemini mezara olmadı saga sola cekip cevirenlerde onlardır.Bu mimari yapılarda evrenin sırrı ve dengesi vardır. Elbette kul yapımı ama İlahi sır içerir. Buna deginiriz.

Ayasofya Camiinde Ahit sandıgının oldugunu düşünenlerin çıkış sebebide kubbedeki dört melek ve alttaki su sarnıçları olsada yada Yuşâ tepesi hikayesi bana göre orda olan Şahmerandi yani yarı insan olan Yıllanların Padişahı ve efsane degil gerçektir, Osmanlı döneminde bulunmuş, İngilizlerde Abdülhamid vermesede sonraları alıp götürmüştür, boş lahit parcaları ise hala İstanbuldadır. Umut kesildi Camii zaten açıldı. Nitekim 4 işlenmiş melek figürünün gücümü varki Ayasofyayı yada Ahit sandıgını korusun.Koruyan gerçek melekler olmalı ve ana rahmine benzeyen içinde özel temiz su olan bir yer. Ayasofyadaki cizimlerin güçü olsaydı, Türkler orada namazı bırak içeri adım atamazdı, kezâ ilk giriş kapısındaki betimlemeler o yöndedir, uzatmıyorum )))

Kısacası Taberiya gölü boş degil ve bana göre kesinlikle Taberiya gölü içinde Ahit sandıgı var. Kısa öz geçtik uzun gibi olsada ))) Ahit sandıgının son sahibi Hz Mehdi olacak, bunun anlamı yerinin bulunup keşfedilememesi degildir. Bende tonlarca altın buluyorum ama güçüm belli bütcem belli cıkaramıyorum ))) çıkaramadıgım bulmadıgım anlamını taşımazken önemli olanda eline alıp sahip olmaktır. Benim gibi onlarında gölün altından o bazalt kayaları kaldırmaları kolay degilken, daha yer yüzündeki mısır pramitlerini cözemediler ))) Her ne kadar simgeleri üçgen piramit olsada öylesi yapılardaki sırra vakıf etmiyor şükür Allah onları.

Dogrusunu Allah bilir diyor, imlâ hatalarını size havale ediyorum ))) Bu kayayı buraya nasıl koymuşlar diye kendinize soru sordugunuz yerden uzak durun. Evet tecnoloji vardı evet o insanlar çokta güçlüydü, ama o taşlar o agır kayalar başka türlü konuldu. Senin aklın almaz güçün yetmez. Kaldıracagın taşın altına sok sadece elini.

Ben böyle yazınca ))) bir ahmak çıkıp dalaşıyor, yönetimde banlayıp atıyor. Burdan kim atacak acebaaa ))) Umrumdada degil açıkcası hhaaa ))) buluyorum böyle aklıma eseni yazacak bir yer )))

Son düzenleme:

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
gurban küfür ve hakaret olmadığı müttetce kimse atmaz burda istediğin kadar yazabilirsin isteyen okur istemeyen okumaz

sedegor

Yetkili
gurban küfür ve hakaret olmadığı müttetce kimse atmaz burda istediğin kadar yazabilirsin isteyen okur istemeyen okumaz
Yazdıklarıma gocunan oluyor, sataşıyorlar ))) küfür etmesemde, küfür etti diyorlar. Haa ettim birine haddini çok aşmıştı. Etmesem iyiydi. Bende istemem öyle olsun.

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
Yazdıklarıma gocunan oluyor, sataşıyorlar ))) küfür etmesemde, küfür etti diyorlar. Haa ettim birine haddini çok aşmıştı. Etmesem iyiydi. Bende istemem öyle olsun.
gocunan gocunsun gurban okumasın olur biter sen dilediğin zaman istediğini yaz sorun yok