AHMET KAYA

aga_0074

Youtube sayfamız Defineadresi TV
VİP Üye
Puanları 151
Solutions 0
AHMET KAYA YER YÜZÜNDE HİÇ BIKMADAN VE SIKILMADAN DİNLEDİĞİM TEK SANATÇI..AMA İKİ SARKISI BENİM İÇİN BİR BAŞKA...AHMET KAYA TÜRKİYEDE EVRENSEL OLARAK DİNLENN TEK SANATÇI DİYE BİLİRİM...KENDİSİNİN SESİNİ İLK DUYDUĞUMDA SENE 1988 Dİ...O GÜNDEN BERİ HEP DİNLERİM....BU EN SEVDİĞİM PARÇASINI SİZ DOSTLARIMA ARMAĞAN ETMEK İSTEDİM...SAYGGILARR....
1581789697933.png

Son düzenleme:
Ahmet KAYA o bir başkadır efsane dir
mekani cennet olsun :(
türkiyede böyle sanatçı gelmez daha desem yeridir
buda beni bitiriyor gundi
bir insan ses tonunu bu kadar güzel kontrol edebilir mi ?

Işte herkese bir offfff çektiren parçası ....!

Emeğine yüreğine sağlık işte budur gundiiiler saçlarına yıldız düşmüş koparım anne benim için yükle gundiii

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şarkıları türküleri ve yorumuyla eşsiz bir yer edindi bu milletin gönlünde..
Çok ani zamansız beklenmedik bir yaşında ve sağlık sorunu olmadan çarçabuk aramızdan ayrildi...
90 li yillarin pis Türkiyesinde cinayete kurban oldugu dusuncesi hakimdir sahsimda...ugur mumcu ve ahmet kaya pek derin...
Allah mekanini cennet eylesin...

Tek kelimeyle mükemmel bir ses ve yorum. Ben üstüne ses ve yorumcu tanımam. Aramızdan erken ayrılması üzücü ve bizim adımıza bir kayıptır.

Şarkıları türküleri ve yorumuyla eşsiz bir yer edindi bu milletin gönlünde..
Çok ani zamansız beklenmedik bir yaşında ve sağlık sorunu olmadan çarçabuk aramızdan ayrildi...
90 li yillarin pis Türkiyesinde cinayete kurban oldugu dusuncesi hakimdir sahsimda...ugur mumcu ve ahmet kaya pek derin...
Allah mekanini cennet eylesin...
La gundiii bende diyom bu gundiye neden kanım ısındı sana seviyorum şiiii duymasın dino kıskanır

La gundiii bende diyom bu gundiye neden kanım ısındı sana seviyorum şiiii duymasın dino kıskanır

Kiymetli abim... kafamizi karistirip durma...gundi tamam...benimsedik ögrendik...şimdi dino nedir..dino kimdir...
kim kimdir nedir bir liste yap..saygilar sevgiler kiymetli abim..

Kiymetli abim... kafamizi karistirip durma...gundi tamam...benimsedik ögrendik...şimdi dino nedir..dino kimdir...
dino kürtçede ( deli ) demek ...oda bizim kamhi leodard do dawinci ???? ???? ????

Sen kaç elime düşersin Allah’ın gundisi

La gundiii YouTube ile aram yok sana zahmet siz benim neden yandığımı nereden bileceksiniz istek gibi oldu hakını helal et Allah’ın gundisi ????

bizim kuşagımızın unutulmaz insanı hiç birzamam seni unutmayacagız unutmayız sarkıların bize herzaman cesaret vermiştir nurlar içinde uyu

Geri