Ayak işareti

aga_0074

Youtube sayfamız Defineadresi TV
VİP Üye
en sevmediğim işarettir...çok uğraştırıyor bu işaret....yok sağına bak yok soluna bak . neymiş topuk kısmı tek var, yok parmağı yok ,birde sadece parmağı var , birde parmak sayısı onemli, parmağın biri eksik öfffffffffffffffff daha daha dahaaaaaaaaa hey gözüm heeyy :sleep::sleep::sleep::sleep::sleep:o_Oo_Oo_O:cautious::cautious::cautious::censored::censored::censored::censored:

Kaynak

Yorumlarım Resmi Kazılar İçin Geçerlidir.
Kayıtlı Üye
en sevmediğim işarettir...çok uğraştırıyor bu işaret....yok sağına bak yok soluna bak . neymiş topuk kısmı tek var, yok parmağı yok ,birde sadece parmağı var , birde parmak sayısı onemli, parmağın biri eksik öfffffffffffffffff daha daha dahaaaaaaaaa hey gözüm heeyy :sleep::sleep::sleep::sleep::sleep:o_Oo_Oo_O:cautious::cautious::cautious::censored::censored::censored::censored:

Bu ar-geler cihazsız zordur.
Medeniyet işi ayrııııı şifreli kabul edilen görseller ayrıdır.
Resmen ayak yapıyor :D

Kaynak

Kayıtlı Üye
Abi bize ayak yapmasın topuğuna sıkarız.
Aklı varsa mezarı yada parası nerde söylesin, sabır limitini bugün doldurduk aklını başına alsın.

Huylu huyundan vaz geçermi? :)
Bunlar bir kaç taneler zaten

Domuz ; Domuzluk yapmadan duramaz rahat uyuyamaz
Ayak ; Buda aynı ekipden düzenbazın tekidir
Yılan ; Başı çekiyor :) Aklı sıra gider yapar herkeze korkutmaya çalışır :) kibirlinin tekidir adi ))

Baykan

Kayıtlı Üye
Huylu huyundan vaz geçermi? :)
Bunlar bir kaç taneler zaten

Domuz ; Domuzluk yapmadan duramaz rahat uyuyamaz
Ayak ; Buda aynı ekipden düzenbazın tekidir
Yılan ; Başı çekiyor :) Aklı sıra gider yapar herkeze korkutmaya çalışır :) kibirlinin tekidir adi ))
Bunlara ders vermenin vakti geldi de geçiyor usta, kalk ayağada bir ders verelim bunlara.

Z

ZIMME IP

Kayıtsız Üye
Orjinal bir ayak değil.
Birde ritüel olarak yön babında inceleyelim belki zaman içinde deforme olmuştur?
Kayanın sivri tarafı hangi yöne bakıyor?
Bende aslında orjinal olma ihtimalini vermedim. dikkatimi çekti yine de resimlemek istedim işaretin olduğu kayanın kesimi de icimde şüphe bıraktı araziye tekrar çıktığımda detaylı görsel alıp paylaşırım.

Kaynak

Kayıtlı Üye
Bende aslında orjinal olma ihtimalini vermedim. dikkatimi çekti yine de resimlemek istedim işaretin olduğu kayanın kesimi de icimde şüphe bıraktı araziye tekrar çıktığımda detaylı görsel alıp paylaşırım.

Bize kayanın sivri tarafının pusula yön bilgisi lazım.
Kolay gelsin.