Teşekkürler ustam her zaman için elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız.baykan kardeşimizin katkılarından dolayı ve ilgisinden dolayı tarafımca AZİMLİ ÜYE RÜTBESİNE TERFİSİNİ SAĞLADIM...hayırlı olsun kardeşim başarının devamını dilerim...
Teşekkürler ustam sağolHayırlı olsun...
Teşekkürler ustam Allah razı olsun.Ilk baykan usta nasiplendi bu uygulamadan
Bir kaç gündür çok rahatsizim bağışlayın
Hayırlı olsun baykan ustam bakalım bundan sonra ne olacak ????
ona hiç birşey olma çünkü o bir siirtli ???? ???? ???? ???? ???? ????Teşekkürler ustam Allah razı olsun.
Nasılsınız ustam şimdilik biraz toparladınız mı?
ona hiç birşey olma çünkü o bir siirtli ???? ???? ???? ???? ???? ????
Siirt-Jetpasporona hiç birşey olma çünkü o bir siirtli ???? ???? ???? ???? ???? ????
Ustama nazar ettiniz cevap bile veremiyor. Bugünün yarını da var iyileşince vay halinize.Bıttım sabunu ile yıkansın virüsler temizlenir
Ustama nazar ettiniz cevap bile veremiyor. Bugünün yarını da var iyileşince vay halinize.
benim olduğum definede onun sikkesinin sesi çıkmaz ????????????????????????Ustama nazar ettiniz cevap bile veremiyor. Bugünün yarını da var iyileşince vay halinize.
Senden de korkmak lazım müshil falan çır çır hiç çekilmez yani hele arazideyken hiç çekilmez valla.Gözüm o benimle uğraşmak istemez çayına müshili koyarım vala
Senden de korkmak lazım müshil falan çır çır hiç çekilmez yani hele arazideyken hiç çekilmez valla.
Elbet gelir meydanı sana mı bırakacak sen şimdi esip gürle bakalım????????Merak etme yakında gundi diyediye gelir
gurbik yaa
Elbet gelir meydanı sana mı bırakacak sen şimdi esip gürle bakalım????????
Ustam bak halay iyi oynar Kamhi usta, halayda işte onunla yarışamazsın.Tabi canım yorulduğum zaman o halay başı olur