Benden Güzel Bir Yer Hadi Çözelim

Kaynak

Yorumlarım Resmi Kazılar İçin Geçerlidir.
Kayıtlı Üye
Yılanlara gark olduk :) nasip bundanmı gelecek acep aldı beni bir merak :)
Bu yılanın sağ tarafını merak ettim yaws varmı o yönün fotosu.
Bu yılan buraya atılanlardan daha farklı bir yapısı var.
Örneğin bu oyma ve mihrap bunamı ait?
Olaya objektif bakmak lazım bu sayede detaylar ortaya çıkar ve kıyas edebilme şansına sahip olur.

Mushap

Kayıtlı Üye
@Kaynak abi Burası bereketli yer :) talebe olunca her aklına geleni yazamıyorsun zira ustalardan öğrenmek lazım ...27 sayısın ritüel karşılığı varmı abi
Yinede hem mezar hem gömü olan bir yer ne mezar tek nede gömü ağam bilgilendirir bende bişeyler daha görmüş öğrenmiş olurum diye bekliyorum
en sonunda kendime yılan oyacam yaw bi denk gelmedi bizim burdakiler yılandan korkuyormuş herhal :)

Kaynak

Yorumlarım Resmi Kazılar İçin Geçerlidir.
Kayıtlı Üye
@Kaynak abi Burası bereketli yer :) talebe olunca her aklına geleni yazamıyorsun zira ustalardan öğrenmek lazım ...27 sayısın ritüel karşılığı varmı abi
Yinede hem mezar hem gömü olan bir yer ne mezar tek nede gömü ağam bilgilendirir bende bişeyler daha görmüş öğrenmiş olurum diye bekliyorum
en sonunda kendime yılan oyacam yaw bi denk gelmedi bizim burdakiler yılandan korkuyormuş herhal :)

27 nin var ziyadesiyle bunun ritüeli ruhbanla alakalı
ama 4 ile çarparsak 36 sayısını görürüz işte ana mevzu bundadır lakin 72 ile sıkı fıkıdır bu sayı.

Her iki sayıda 7 rakamını görsekte ve her iki toplamda 9 yapsa , 36 bizim anlıyabilirliğimize daha yakın.

2+7
7+2
3+6

Topla hep dokuzdur :)

27 ters oku 72 ????

Bazen demişimdir herşey gözününüz önünde diye ;)