bence sadakat hain olmamaSoruyu ben sordum ama ilk cevabı da ben vereyim. Bence SABIR. sizce?
akıllı dikkatli azimli sabırlı ve dürüst olmalıSoruyu ben sordum ama ilk cevabı da ben vereyim. Bence SABIR. sizce?
bir definecide olması gereken en önemli özellikSoruyu ben sordum ama ilk cevabı da ben vereyim. Bence SABIR. sizce?
alt yapı çok önemli bir husus ????????Bugün benim ufaklıklar çapa ile bahçede oynuyorlar ağacın altını kazıyorlar
Oğlum napıyosunuz deyince büyük olanın verdiği cevap .
(yaş 5 ) define arıyoz ben yüzük bulacam .
Ufak olan (yaş 2) hazine arıyoz .
Aslında civcive solucan bulmak için eşeliyolardı.
Çocuklardan ne zaman nasıl cevaplar çıkacak belli olmuyor
çok iyi bir noktaya deyinmissin dinoSabır Bilgi birikim tecrübe sadakat iyi ekip ve ekipman doğacı ve bilinçli olmak ve ön önemlisi iyi mangal ve çaycı olacak ????
Rahmetli ustam xalo vardı ekibi odayı açmış odaya girecekler xalo gel iş tamam demişler xalo istifini bozmadan çayını yudumlar ve şöyle seslenir loo kero 200 yıldır orda duruyor blr on dakika daha dursun çayım soğuyacak beklesin ????çok iyi bir noktaya deyinmissin dino
çay ve mangal ci şart
ama her defineciye deyil bizim gibilere ????????????
duyan da kaziyami gidiyorlar mangala piknigemi belli deyil ????????????
doğru söylemiş mal bekler çay beklemez önce çayRahmetli ustam xalo vardı ekibi odayı açmış odaya girecekler xalo gel iş tamam demişler xalo istifini bozmadan çayını yudumlar ve şöyle seslenir loo kero 200 yıldır orda duruyor blr on dakika daha dursun çayım soğuyacak beklesin ????
xalonun imanina kurban ????????????????????Rahmetli ustam xalo vardı ekibi odayı açmış odaya girecekler xalo gel iş tamam demişler xalo istifini bozmadan çayını yudumlar ve şöyle seslenir loo kero 200 yıldır orda duruyor blr on dakika daha dursun çayım soğuyacak beklesin ????