biraz da müzik dinleyelim

Emeğine yüreğine sağlık abi hepside birbirinden güzel eserler baş tacısın

Selamunaleyküm Ellerinize ve Emeklerinize Sağlık Sayın Ustam çok güzeller.gerçi ben şimdi 3 tanesini dinleyebildim ama gerisinin tamamını çayımı yudumlarken keyifli keyifli dinleyeceğim
Saygılarımla.

Hadi bitane de benden olsun.

Hadi bitane de benden olsun.
Kod:
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/aNQEyr_FYCA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
görüntü yok ne yazık

videonun üstüne sağ tıkla bağlantı yazan yeri kopyala buraya yapıştır

Selamunaleyküm Müziklerin hepside birbirinden güzel Ellerinize ve Emeklerinize Sağlık bu gece Müzik ziyafeti var vaktim oldukca dinliyorum hepinize ayrı,ayrı Teşekkür ediyorum Saygılarımla

Selamunaleyküm Sazlı sözlü,,Müzik çok güzel ama tek bir çayımız eksik Ellerinize Sağlık Ustam Saygılar.

b0fbab50-3b60-11e9-9080-025c4c6e7a28.800x600.jpg
çaysız olurmu ustam buyur

Selamunaleyküm sayın Ustam Yok, yok ben fazla yaşamam kalbime bu gece bişi-çikler oluyor :unsure: :) Nekadar güzel Bu çayların rengi gel beni içtiyor :coffee::coffee: müzikle beraber keyfine bak diyor diyorda ben fenalaşıyorum.:Dbu kadar güzel Paylaşımlarınızı gördükçe bayılıyorum Ellerinize ve emeklerinize Sağlık Saygılarımla (y)

Selam Sayın Ustam Selamlar.ne kadarda güzel bu Şarkılar,Türküler,ne güzel hepside bir arada ellerinize ve emeklerinize Sağlık Saygılarımla

sende saolasın gurban bu saatte yapacak birşey yok dinliyorum

Geri