TEVFİK
VİP Üye
özgür ustam burasi su deposu büyük ihtimalle fazla bir geçmişi olduğunu düşünmüyorum hani varda bile tadilat görmüş hali bu olsa gerekEkli dosyayı görüntüle 2416
Bu yer ise eski cesme imiş.bu yeride şimdi gönderdiler gördüğüm kadarı ile kurcalamışlar ama sonuç yokmuş ben sadece sizlerin görüş ve yorumlarınızı alıp bilgilenmekdir.İyi günler dilerken yorumlariniz için şimdiden teşekkür ederim.saygılar.
Niye ben ve Gülbahçeli abim bakamazmıyız ????@Kamhi Leonard @aga_0074 bir bakın hele.
3 Kara demlik onu anca keser ????Bi de beğenmemiş benim mesajımı bak. Bi çaya alınır mı gönlün de bakem.
Selamunaleyküm Evet Ağam bakın ben böyle hayvancıkların ların su içmesini düşünememiştim çok haklısınız evet bu çeşme dediğim yer kalsınbence suyla oynamayın kurumasın burada hiç bir şey çıkmaz hocam....bırakın böyle güzel durmaya deam etsin ve cevresindeki hayvanlar faydalansın sudan....
Selamunaleykum Sayın ustam ben sizin için çayı hazırlarım yorumunuz güzeldi sagolun varolun buyrun çaya.Bi de beğenmemiş benim mesajımı bak. Bi çaya alınır mı gönlün de bakem.