oymak beyi
Moderator
işte bu benim aradığım küp ????
işte bu benim aradığım küp ????
Ustam toprak oldu iki tane daha aynı şekilde çıktı sıfır elde var sıfır devam edecem sanki sonraki dolu olacak gibime geliyor ????içindekiler nerdeee çabuk söyle 3 biye 1 siye
Dizilim üçgen yapıyor sanki üç ve yedi metre güneybatı yapacam bu sefer ????sonuna kadar devam dolusunu bulmadan durmak yok
usta başından nasıl ayrıldın bunun, ben böyle biseyle karşılaşsam üç gün başında beklerim herhalde, ya altında ya üstünde ya ötesinde ya gerisinde.. mutlaka bir yerinde.. düşünür dururum ????????????????Buda ters bırakılmış küp la ne heyecanlanmıştım????Ekli dosyayı görüntüle 1973
Alıştık gardaş yıllardır hep boş çıkınca ????????usta başından nasıl ayrıldın bunun, ben böyle biseyle karşılaşsam üç gün başında beklerim herhalde, ya altında ya üstünde ya ötesinde ya gerisinde.. mutlaka bir yerinde.. düşünür dururum ????????????????
He bende onu diyom şükürler olsun tesellim dostlar var muhabbet var neyleyim dolu küpü başıma bela olur ????vay be, nasip diyelim ustam ☺
valla bende şahsen heykel falan çıkar da başıma bela olur diye korkuyorum usta ya ????????????He bende onu diyom şükürler olsun tesellim dostlar var muhabbet var neyleyim dolu küpü başıma bela olur ????