Agammm zümrüt var sende...Durben sana taş koleksiyonumdan atiyim bir tane,
Ekli dosyayı görüntüle 728
Ekli dosyayı görüntüle 733
@kaan5557 ustam hadi canım yok yaw deme öyle millet yanlış anlar yawwww ???? ???? ???? ???? ????Agammm zümrüt var sende...
Güzel taşlar ustam emeğine sağlık.arkadaşlar definecilikte deyerli taşlar önemli bir bölümü teşkil eder altın ve gümüşten daha deyerli olan bazı taşlar defineciler tarafindan çok zor farkedilirler dedektörün bu taşları algılama gibi bir özeligi olmadıgından metal üzerinden zamanla veya çalışma esnasında ayrıldıgından güzden kaçan en önemli unsurdur bu nedenle çogu zaman topraga karışarak gözden kaçarlar
Kaplangözü/Tiger’s Eye/Tigerauge@BAŞBEY
Renkli nesneleri seviyom
Emeğinize sağlık güzel ve çekici paylaşım
Bu arada bilekliğim kaplan gözü
Ağam Türkiye de çıkarıldığı bilinen böyle yeşil olan taşlara baktım bakmasınada işi bilmeyince kitaptan okuyarak ne olduğunu anlamak çok zor ne kadar çok çeşit varmış hangisi bu taş şimdi ?Durben sana taş koleksiyonumdan atiyim bir tane,
Ekli dosyayı görüntüle 728
Ekli dosyayı görüntüle 733
???? ???? ???? ????Ağam Türkiye de çıkarıldığı bilinen böyle yeşil olan taşlara baktım bakmasınada işi bilmeyince kitaptan okuyarak ne olduğunu anlamak çok zor ne kadar çok çeşit varmış hangisi bu taş şimdi ?
Zümrüt @Talebe ustam ama oranı ve değerleri düşük sadece.Ağam Türkiye de çıkarıldığı bilinen böyle yeşil olan taşlara baktım bakmasınada işi bilmeyince kitaptan okuyarak ne olduğunu anlamak çok zor ne kadar çok çeşit varmış hangisi bu taş şimdi ?