Deve var galiba.

TEVFİK

VİP Üye
Selamunaleykum Sayın ustalarım bana bu gün sadece tek resim olarak bu geldi şimdi bu kayayı da size sizlere göstermek için sunuyorum burada bisicikler görünürmü sizlerden bilgi almak istiyorum şimdiden sizlere çok teşekkür ederim.
Not.şayet güzel bir yorum alabilirsem fırat ustamın yaptığı Çaylardan ikram ederim. :ROFLMAO: Saygılarımla.IMG-20210408-WA0007.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kamhi Leonard

Anu_ŞaVaN
VİP Üye
Selamunaleykum Sayın ustalarım bana bu gün sadece tek resim olarak bu geldi şimdi bu kayayı da size sizlere göstermek için sunuyorum burada bisicikler görünürmü sizlerden bilgi almak istiyorum şimdiden sizlere çok teşekkür ederim.
Not.şayet güzel bir yorum alabilirsem fırat ustamın yaptığı Çaylardan ikram ederim. :ROFLMAO: Saygılarımla.Ekli dosyayı görüntüle 2415
özgür ustan bu yönden deve görünümü
lakin ayni şekilde karşı yöndeki görüntüsü onemli
ayni görüntü yabi "deve" görüntüsü veriyorsa ozaman bu kaya dikkate alınır
ve suanki yüzü kuzey çapası der normal karşılarız...
aksi taktirde insan elinden cıkmış işçilik aramamız gerek
bunun bir işaret olup olmadığını anlamamız icin
şu haliyle şaibeli geldi bana ????

aga_0074

Youtube sayfamız Defineadresi TV
VİP Üye
deveden çok kuluçkaya oturmuş tavuk a benziyor

TEVFİK

VİP Üye
Selamunaleyküm evet yorumlarınız için çok teşekkür ederim sizlerinde söylediğiniz gibi tek resim ile net bir şey söylemek olmıyacak bunun 4 tarafından çekilmiş resimleri İnşallah haftaya gelecek O zaman Ne olduğu tam anlaşılacak gibi<gibi eveett resimlerin gerisi geldiği zaman ben tekrar bu açmış olduğum konuya İlave yaparım
Kamhi Leonard
aga_0074
Deli Fırat
GÜLBAHÇELİ

Sizleri Cani gönülden çok seven ve sayan ben deniz görüşmek Üzere
çaylarda benden.Afiyet Olsun.Saygılar.
kara demlikli çay.jpg

TEVFİK

VİP Üye
çene altı kısmı taşın diğer kısımlarından farklı geldi banaEkli dosyayı görüntüle 2420
Selamunaleykum ewweet ustam evet ben gerçi O çatlağı görmedim ama o okla çizmiş olduğunuz yerdeki yuvarlakımsı tas ve onda olan bir küçük delik dikkatimi çekmişti gerçi fotolar haftaya gelecek öyle söylediler o zaman tam anlaşılır vaziyette olur.yorumunuz için çok teşekkür ederim.saygılar.

Kamhi Leonard

Anu_ŞaVaN
VİP Üye

aga_0074

Youtube sayfamız Defineadresi TV
VİP Üye
Ulan maho iman pusulası mi lazım dedik sana , yön yön ????????????????????????????????????????????

TEVFİK

VİP Üye
Güneyi göstersin yeter Allah’ın gundisi ????
selamunaleyküm fırat ustam ben kuzeyi göstersin bir pusula arıyacağım.:ROFLMAO: O zaman güneyinde hemen solunda yanında olacağını bulabiirim.:unsure::unsure: aceba öylemıydı yaaaaaa...:unsure: tüh yine karıştırdım galiba ben en iyisi bir çay içeyimde aklımı toparlıyayım.????:coffee: herneyse sayın ustam bu pusula olayını iyi akıl ettiniz yorumunuz için çok teşekkür ederim saygılarımla.
kara demlikli çay.jpg