Dostlar Sofrası kara demlik

Selamunaleyküm evet ustam çok haklısınız Doğa güzel, Çaylar güzel, Fırat Ustam'da hepsinden Daha güzel ( Şahane ) Ellerinize Sağlık Saygılar

Selam aleyküm kıymetli ustalar çay var567065BB-67E4-483C-B081-B1E52153B115.jpeg

Selâm aleyküm çay varIMG_1543.jpgIMG_3837.jpg

Aloooo yaşıyor musunuz ⛏️ defineciler ????

Aloooo yaşıyor musunuz ⛏ defineciler ????
0_29_101eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.jpgaltınlı CESET.jpg Yaşıyorum yaşıyoruz yaşıyorlar.Sayın Ustam hele ben şimdilik yaşıyorum Çay ile Manzaraların hepside Harika idi ellerinize sağlık Saygılar.

Çay var çayyyy uyumayın deli geldi çaylarrrrr????IMG_1543.jpgIMG_3837.jpg

Nerde bu defineciler ????

???? ???????? yok ustam yok çıkıpta gezemiuorum ???? bir deve kaya vardı tekresimli gerisi gelecekti oda fos çıktı.:cry:
Canın sağolsun kıymetli abim hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah saygılarımı sonarım baş tacısın

Çay var çayyyy nerde bu gundi ekibi ????IMG_3410.jpgIMG_3837.jpg

Selamunaleyküm sayın Ustam çaylar pekte güzelmiş ellerinize sağlık.saygılar

Eyvallah kıymetli ustam nasılsın iyisindir inşallah nerede bizim ekip herkes arazimi oldu ????

Sizi gidi köfte horlar Ağanın küçüklüğü ????FB_IMG_1623797548656.jpg

Selam aleyküm @GÜLBAHÇELİ kıymetli abim nasılsın iyisindir inşallah ne ettin taşındınmı hayırlısı ile

aleyküm selam gurban şükür taşındık 1 haftadır uğraşıyorum bugün işler bitti birkaç eksik var onlarda gelince kurtulacam ev taşıması bir zulüm en sevmediğim şeylerden birisi fakat elden birşey gelmiyor sizler ne alemdesiniz umarım işler yolundadır

aleyküm selam gurban şükür taşındık 1 haftadır uğraşıyorum bugün işler bitti birkaç eksik var onlarda gelince kurtulacam ev taşıması bir zulüm en sevmediğim şeylerden birisi fakat elden birşey gelmiyor sizler ne alemdesiniz umarım işler yolundadır
Hayden hayırlısı inşallah herşeyde bir hayır vardır demeki sizin için hayırlısı budur rabbim yardımcın olsun kıymetli abim

Kolay gelsin usta ben de boşladım buaralar biraz. Dünya işlerine kapatırdık kendimizi biraz

Geri