GÜLBAHÇELİ
VİP Üye
alküm selam gurban seninki firar ortalarda görünmüyor epeydirSelam aleyküm gardaşlar ağalar ne alemdesiniz görüşmeyeli deli geldi bu kamhi gundisi nerde
alküm selam gurban seninki firar ortalarda görünmüyor epeydirSelam aleyküm gardaşlar ağalar ne alemdesiniz görüşmeyeli deli geldi bu kamhi gundisi nerde
Akibetini bilen yokmu bu gundi sınır dışımı oldu baktım Kaan gardaşımda epeydir yok yoksa bu iki kafadar buldularda yat keyfimi yapıyorlar ????alküm selam gurban seninki firar ortalarda görünmüyor epeydir
Valla biz de arıyoruzSelam aleyküm gardaşlar ağalar ne alemdesiniz görüşmeyeli deli geldi bu kamhi gundisi nerde
Bak hele sen kimbilir nerde takılıyor neyin peşindeben burdayımda senin deli sen olmayınca uğramaz oldu
Benim magra ????şükür gurban bir sıkıntı yok seninki mağrayla uğraşıyor bugünlerde sen nerelerdesin bir kayboluyon pir kayboluyon sorun yoktur umarım
Allah razı olsun varsada bizde birşey yok ama misafirim ağır evde kayın peder dün gecede ambulansla hastaneye götürdümrabbim korusun umarım kötü birşey çıkmaz
Usta geçmiş olsun dikkat et kendine.Benim magra ????
Başımda bir takım sıkıntılar vardı
Birazda turladim doğuyu
Dönüsü covid19 meledi musallat oldu yarın test sonucları belli olacak
Hayırlısı allahtan kapattık kendimizi eve
rabbim yardımcısı olsun
Tedbir bizden taktir allahtan var olun ....Usta geçmiş olsun dikkat et kendine.
senin gundi belki görür gelirBu sofra öksüz kalmış bir çay servisi lazım belki dostlar çay kokusuna gelir ateşi yaktım üşüyen gelsinEkli dosyayı görüntüle 1807 Ekli dosyayı görüntüle 1806
Yok umudu kestim ondan ????senin gundi belki görür gelir