Dostlar Sofrası kara demlik

Benim magra ????
Başımda bir takım sıkıntılar vardı
Birazda turladim doğuyu
Dönüsü covid19 meledi musallat oldu yarın test sonucları belli olacak
Hayırlısı allahtan kapattık kendimizi eve
Geçmiş olsun gundi Ee o günden beri nerdesin öldünmü kaldınmı bir haber et

????Gülbahçeli abim nerdesin

Eyvallah kıymetli abim eline emeğine yüreğine sağlık ????Bahçeli ustam

Oyoyoy ahanda kaçaklardan bir gelmiş hoş geldin???? Allah’ın gundisi @aga_0074

Nerdesin ne edersin bunca zaman kayıplardasın kamhi nerde bir haber varmı

Aloo kimse varmı ????

Bi ben varım dutluk oldu buralar canlanacak inşallah tekrar. Bir de benden daha fazla olan @GÜLBAHÇELİ :)

Selam aleyküm kıymetli abim çayla giriş yaptık teşekkür ederim ellerinden öperim ????Bahçeli abim

aleyküm selam gurban hoş geldin çaylar taze

Eyvallah baba baş tacısın bu arada hayırlı olsun kıymetli ustama kırmızılar çok yakışmış tam bir ???? Gül bahçesi olmuş süpersin abi

Şu an itibariyle 60 yakın ziyaretçi var bu arkadaşlar neden uzaktan izliyor buyrun beyler çekinmeyin üye olun üye olmada herhangi bir sıkıntı yok beyler içerikleri daha iyi görür konularda merek etiğiniz herşeyi daha etkili ulaşırsınız hayden buyrun çaylarrr müesseseden ???????????? C28925AC-7BBD-4D05-8B6A-71EA9B433859.jpeg

yav ben anlamadım, burda paylaşılan çay resimleri kıppppkırmızı, çaya bakınca bile Bi hoş oldum. gerçek mi acaba çaylar ????

çaylar gerçektir bizde sahtesi olmaz

b0fbab50-3b60-11e9-9080-025c4c6e7a28.800x600.jpg

artık dostlar sovrası çanlansın

5C6F63D5-C1AD-41F3-82AE-8589F739E60A.jpegDFDE315A-1C5B-4A4D-B884-5648435632AF.jpeg
buyrun beyler kara demlik çaylara

fırat sende de cugara düşürme hastalığımı başladı yoksa donup kalıyonmu çay kokusunu almadınmı daha kaan ustam hoş geldin sende oymak beyi siirtli saolun sizde bizleri yalnız bırakmıyorsunuz

Geri