Dostlar Sofrası kara demlik

:coffee::coffee::coffee:kahvenin kırk yıl hatırı var derler onun için bende kahve yaptım buyrun için :coffee::coffee::coffee:☺????
scale_1200.jpg

Gözler bayram etti birde çay demledim buyrun afiyet olsun IMG_20210904_215614.jpg

saolasın gurban şimdi o gösterdiğin yerlerde olmak vardı çayı orda içmeli

Allah derim ne kadar güzel manzaralar Allah ..bu gibi güzel yerlerde ne güzel çay demlenir içilir. ALLAH...Sağ olasın ustam gidemiyorum sizin resimlerı görüp hasret gideriyorum saygilar.

manzaralar güzel eline sağlık fırat

kedim çok hasta . bir senedir teşhis konulamadı tedaviyide bulamadık. bir deri bir kemik kaldı .10 gündür yürüyemiyor kendi beslenemiyor. ilaçlara besinlere cevap vermiyor. bana bile tepki vermiyor ... duaya ihtiyacımız var...

Çok üzgünüm üstad veteriner ne diyor nasıl bir teşhis bir tedavi bulamıyor rabbim yardım etsin

Çok üzgünüm üstad veteriner ne diyor nasıl bir teşhis bir tedavi bulamıyor rabbim yardım etsin
Amin teşekkürler.virüs bir oraya vuruyor bir buraya vuruyor. 3 yıldır uğraşıyoruz . 1 yıldır kemik ve kasa vuruyor kaç veteriner kaç hoca gezdik. her gün kedinin durumu hakkında iletişim halindeyiz çaresi tedavisi yok. tüm vetlerde hastalığın kaynağı şu diyamedi . var olana tedavi uygulandı , virüs öldürülemedi. kemik ve kas hasarının tedavisi yok. ilaçları yok. insana çalışan bir çok ilaç kedilere ölümcül. diğerleride başka organlara ağır hasar veriyor. 1 yıldır çaresizliği yaşıyoruz . deye deneye gidiyoruz. kan verilecek. vetin biri kök hücre tedavisi uygulayalım diyor. geniş kapsamlı bir kaç çeşit tahlil tekrar yapıldı sonuçları bekliyoruz .

Allah yardımcın olsun yahu sen bir meleksin rabbim seni darda bırakmasın seni gıpta ile anıyorum seni yaptığını insanlar insana yapmıyor Allah senden razı olsun

Allah yardımcın olsun yahu sen bir meleksin rabbim seni darda bırakmasın seni gıpta ile anıyorum seni yaptığını insanlar insana yapmıyor Allah senden razı olsun
ölmeden bir hayvan hastanesi amak bana nasip olsun . bu dünyada başka bir şey istemiyorum . biliyorum sadece hayal ama hayalide güzel.
cümlemizden razı olsun

sohbette tevhit nikli üyeye meşaj yazmıştım bugün cevap geldi sunset ustaya bende ulaşamıyorum ulaşırsam haber veririm dedi hadi hayırlısı inşALLAH iyi haber gelir

Geri