Hayırlısı inşallah
Kac yaşında usta geçmiş olsun bu aradakedim çok hasta . bir senedir teşhis konulamadı tedaviyide bulamadık. bir deri bir kemik kaldı .10 gündür yürüyemiyor kendi beslenemiyor. ilaçlara besinlere cevap vermiyor. bana bile tepki vermiyor ... duaya ihtiyacımız var...
Ne edek beaaa piskolojim bozuldu her yer deli ????Selam aleyküm ne edersiniz araştırmacılar ????
Nerelerdesin gundi seni bilmeyende fizyolof sanacak ????Ne edek beaaa piskolojim bozuldu her yer deli ????
Arap saçına donmusum çözülemiyor um ????Nerelerdesin gundi seni bilmeyende fizyolof sanacak ????
Karmaşık bir hal kastın banaysa ????duyan duymayanda seni büyük iş adamlarından biri sanar çözemiyorsan kolayı var kes düğüm kalmaz hallolur ????
He sana gundi ????Karmaşık bir hal kastın banaysa ????
eline sağlık güzel ve anlamlı türkü????????
Ben her fırsatta dinlerim Erdil ezincan da ayrıca beğenerek dinlediğim bir ustdadkamhi tam türküyü bulmuşsun gerçekten güzel bu dil insanı ipede götürür ipdende döndürür insanlar ne çekerse dilinden çeker dili doğru kullanmalı
Öyledir ustam ????eline sağlık güzel ve anlamlı türkü
Selamünaleyküm gelmiş geçmiş olsun.ustam saygilar.Sağol ustam. Ölmeden pamuk tıkadılar valla. Gerçi hocalar da işin kolayını bulmuş diyorlar. Silikon çekiyorlarmış direk.