Selam aleyküm gönül dostları bugün bir haber baktım doğal gaz ve elektrikte uzun süreli kesintiler olacakmış aslı varmıdır acaba haber doğru ise hayat felç olur ????
Kıymetli abim Gülbahçeli çayları dizmiş hayden buyrun afiyet olsun ???? bahçeli abim rabbim yüreğine dert vermesin inşallahHadi bir demli çay doldurda içelim mübarek
@GÜLBAHÇELİ ustam
Şöyle güzel bir sohbet etde gönlümüz dinlensin mübarek
s.a. ustalar gurban bilenle bilmeyen bir olurmu naçizane benimgibi biri ne desin sizin gibi bilenlerin yanında bize anca dinlemek düşer sizler yazdıkca bizler okuyup öğreniyoruz ALLAH razı olsun genede ben şöyle birşey paylaşıyım fatihin istambul kuşatması hakkında bilmeyenler varsa öğrenmiş olur
haberleri izlerim devamlı öyle birşey duymadım bu kış gününde gaz kesilirse millet donar yalnız sanayide yüzde 40 üretim için gaz az verilecekmiş oda belirli bir süre iranın heryıl yapdığı şey gazı kısmış o yüzden sanırımSelam aleyküm gönül dostları bugün bir haber baktım doğal gaz ve elektrikte uzun süreli kesintiler olacakmış aslı varmıdır acaba haber doğru ise hayat felç olur ????
doğru söze kim ne desin gurban herşey onu zikrederİman gücüdür gemileri karada yürüten imkansızı başaran kuldan bilme ey cahalet şöyle bir etrafına bak herşey onu zikreder
İnşallah öyle bir şey olmaz hele elektrik kesintisi olursa uzun süreli hal perişandırhaberleri izlerim devamlı öyle birşey duymadım bu kış gününde gaz kesilirse millet donar yalnız sanayide yüzde 40 üretim için gaz az verilecekmiş oda belirli bir süre iranın heryıl yapdığı şey gazı kısmış o yüzden sanırım
He iyi giderde bizim elimiz yetişmese ne olur ????bu havalarda arabaşıda iyi gider afiyet olsun
Ekli dosyayı görüntüle 2960
evde tavuk eti yokmu yarın yaptır gurban bu arada benimde canım çekti acılı arabaşıHe iyi giderde bizim elimiz yetişmese ne olur ????
He yaptır demek kolay hele sor bakalım cesaretin varmı diye ????evde tavuk eti yokmu yarın yaptır gurban bu arada benimde canım çekti acılı arabaşı
cesaretin yoksa resme bakıp kendini avut ne diyim gurbanHe yaptır demek kolay hele sor bakalım cesaretin varmı diye ????
Elden başka bir şey gelmez ????cesaretin yoksa resme bakıp kendini avut ne diyim gurban