Dostlar Sofrası kara demlik

@Kafkasli mübarek hoş geldin hayırlı ramazanlar inşallah

Selam aleyküm ağalar ne edersiniz keyifler yerinde inşallah

fırat çayı tazele millet kaçtı çay bayatlamış diye :D ;)

Oyoyoy @TEVFİK ustamızda teşvik etmiş nerelerdesin niye sessiz sedasız kaldın kıymetli abim

Oyoyoy @TEVFİK ustamızda teşvik etmiş nerelerdesin niye sessiz sedasız kaldın kıymetli abim
Selamünaleyküm sayın ustam araziye çıkamadığım için bol oksijen alamadığım için çayda içemediğim için hastayım. :unsure: :coffee::love: sizler iyi olun hasta olmayın bu bana yeter.ahhh birde sarı bardaklar icinde şu çayı bir icebilseydim gözlerim açık gitmeyeceğim. ????:love::ROFLMAO:saygilarimla

Selamünaleyküm sayın ustam araziye çıkamadığım için bol oksijen alamadığım için çayda içemediğim için hastayım. :unsure: :coffee::love: sizler iyi olun hasta olmayın bu bana yeter.ahhh birde sarı bardaklar icinde şu çayı bir icebilseydim gözlerim açık gitmeyeceğim. ????:love::ROFLMAO:saygilarimla
Rabbim şifa versin inşallah kıymetli abim

• @dardanoss hoş geldin epeydir görünmüyordun sana ulaşmak istedik fakat birtürlü ulaşamadık başında bir sıkıntımı var diye umarım bir sıkıntı yoktur

Yeni uyandım bir saate kadar yola cikacam siz yoksunuz bu seferde ????

Izmir tarafinda kimler var ????

Oyoyoy @dardanoss emicem???? gelmiş hoş gelmiş her yerde seni sordum bir haber alamadım inşallah iyisindir

Geri