Dünyanın son hali Para

sedegor

Yetkili
Bir CORONA muhabbeti tutturdu gidiyorlar, muhabbet derken yalanda degil, virüsü allayıp pullayıp dagıttılar dünyaya. Ama şükür korkacak bir şey yok. Her yıl gribal enfeksiyondan kaç kişi ölüyormuş bakıldıgında her ölüme CORONA yazsalarda, gribal enfeksiyondan her yıl ölen sayısının yanından geçmiyor bu oran. Günde ölüm sayısı manşet manşet her yerde korku salsada olan tek bir şey var. İnsanlıgı yeni düzene hazırlamak.

Bu gün HES kodu yarın digital cip. Dagda üç koyun güden adam bu gün Bitcoin konuşuyor alıp satıyor ))) Eve kapanan sanal para içinde.
Reklam cok Btc 3 bin dolardan 60 bin dolara cıkmış. Soru şu kim 3 bin dolardan alıp 60 bin dolarda satmış )))) Bir aşagı bir yukarı derken silkeler masa kazanmaya başlayınca fırlatırlar sen arkadan bakarsın sadece, çünkü o oyunu oynayacak para hiç olmamıştır sende. Sendeki sadece kaybetmek için yeterli olandır. Kaç kişi masada örnek atıyorum bir milyon kişi ama kazanacak güçü olan sadece üç beş kişidir. Oda masayı kurandır. Bir defa kazanırsın belki iki defa ama birinde öyle olurki tüm kazandıkların gider o masada. Bu bir kumardır ve Dünya capında oynanan en büyük kumardır.

Karşılıksız para basma oranlarına ve global capta ekonomik krizlere bakar isek CORONA yı arar olacagız.
Sistemi kurmuşlar bogadır ayıdır konuşup duruyorlar. Adam bin dolar koymuş kazanacagım diye ondanda oluyor ))) Ne formasyon calışıyor ne başka şey. Fakir kaybediyor güçlü el her zaman kazanıyor. Kimi kumar diyor kimi yatırım. Ama işin sonu kaybetmekle bitecek. Çünkü artık sokaktaki simitci masada kurumlar masada bir şey çok konuşulur oldugu zaman orda iş bitmiştir. Belki az bir zaman daha var. Çünkü kagıt para kaldırmıyor dünyayı içi boşaldı karşılıgı kalmadı bir balon gibi şişti ve patlıyor şu an. Gün gelecek torbalarla cöpe atılacak.

CORONA yetmeyecek tabiiki, iklim susuzluk kuraklık devreye girecek Tarım ve Hayvancılık bitecek. Çok afedersiniz hayvanlar osuruyormuşta iklimi ısıtıyormuş )))) Hani bir laf vardır )))) Osuruktan Teyyare diye )))) Bu gün sokaga cıkamayan yarın cıkmak için sebeb arayacak. Digital bir caga girdik bile. Yalan dünya içinde Sanal dünyaya geçtik bile ))))

Ülkeler yok artık Global Baronların tek elden yönettigi dünya var. Ahkam kesenler O dünyayı yöneten Ailelerin güdümünden cıkmıyorlar. Cıkmak isteselerde cıkamazlar zaten.

Tarihin degeri Altını Gümüşü yere caktılar ucuz toplamak için. Gelecegin tek degeri geçmişin degeri olacaktır. Tarih tekerrürden ibarettir çünkü. Ne kadar evirip cevirsen döner dolaşır yerini bulur her şey.

Biz insanlık ya uyuduk ya uyuşturulduk şimdi ceza ödeme zamanı. Heleki Müslüman isen vay haline çünkü hak ettik.

Son düzenleme:

Kamhi Leonard

Anu_ŞaVaN
VİP Üye
değerli dostum ince dokuyor sık eliyorsun
seni bir ben anliyorum bende yanlış anliyorum ????
bir ulkenin halki aclik sinirini gecmisse
issizlik hat safada iken
iktidar partiler 3 ila 5 maas alıyorken
devlet milli piyango basta olmak kaydi ile
her türlü kumara insanlari tesfik amaçlı
devlet adi altinda oynatiyorsa
bu işte Affiniza siginarak bir ibnelik var?

kumari herzaman oynatan kazanir yani kasa kazanir ...
kumarin turu rengi onemli deyil
bu ister bit koyun isterse pire koyun olsun
idda kazi kazan
sayisal on numara 5.x1
milli piyango hic fark etmez aklima gelenler

Sizlerden ricam itibar etmeyin emeğiniz yastik altinda kalsin
Reklamlardaki gördüğünüz sozde akilcil yatırım reklamlarina aldanmayin
Çünkü ülke olarak soyuluyoruz ????

sedegor

Yetkili
değerli dostum ince dokuyor sık eliyorsun
seni bir ben anliyorum bende yanlış anliyorum ????
bir ulkenin halki aclik sinirini gecmisse
issizlik hat safada iken
iktidar partiler 3 ila 5 maas alıyorken
devlet milli piyango basta olmak kaydi ile
her türlü kumara insanlari tesfik amaçlı
devlet adi altinda oynatiyorsa
bu işte Affiniza siginarak bir ibnelik var?

kumari herzaman oynatan kazanir yani kasa kazanir ...
kumarin turu rengi onemli deyil
bu ister bit koyun isterse pire koyun olsun
idda kazi kazan
sayisal on numara 5.x1
milli piyango hic fark etmez aklima gelenler

Sizlerden ricam itibar etmeyin emeğiniz yastik altinda kalsin
Reklamlardaki gördüğünüz sozde akilcil yatırım reklamlarina aldanmayin
Çünkü ülke olarak soyuluyoruz ????
Artık dünyaca soyuluyoruz. Gecen Antalyada bir genç kaldıraçlı işlem açıp 250 bin kadar kaybedince intihar etmiş. Gerek varmı az olsun öz olsun temiz helal olsun ama benim olsun. Gün gelecek fişini cekecekler güvenilir dedikleri Blokcein kim vurduya gidecek daha içat edeni bulamadıkki parayı canlanı bulalım. Kolay tetikcilik katil belli eline düşenin hesabı yok.Balon patladıgında Allah göstermesin bak sen intihar vakalarına.
Devlet yasak yerine vergi getiriyor iyimi ???? Hındistan kadar olamadı bu Ülke.

La Gardaş bizide vergiye muhaf etselerle kazma kürek işimize baksak )))) yok yemiyor ))))

Son düzenleme:

Defineci

Administrator
Şu yazıyı ak yarınki hürriyet de yayınla o derece doğru olmuş herşey. Emeğine sağlık usta

Kamhi Leonard

Anu_ŞaVaN
VİP Üye
Artık dünyaca soyuluyoruz. Gecen Antalyada bir genç kaldıraçlı işlem açıp 250 bin kadar kaybedince intihar etmiş. Gerek varmı az olsun öz olsun temiz helal olsun ama benim olsun. Gün gelecek fişini cekecekler güvenilir dedikleri Blokcein kim vurduya gidecek daha içat edeni bulamadıkki parayı canlanı bulalım. Kolay tetikcilik katil belli eline düşenin hesabı yok.Balon patladıgında Allah göstermesin bak sen intihar vakalarına.
Devlet yasak yerine vergi getiriyor iyimi ???? Hındistan kadar olamadı bu Ülke.

La Gardaş bizide vergiye muhaf etselerle kazma kürek işimize baksak )))) yok yemiyor ))))
ne yaptin sen yigido ????
adamlarin ham maddesi ana kaynagi
bizim işimiz acilmadik sit alani
kervan gecmez yerlerde saray yollar yapıldı sana bana izin verirlermi ????

oymak beyi

Moderator
valla sedegor ustam Bi konu açıp bu bitcoin işine ne diyorsunuz diye sormak istiyordum aslında ama başımı kaldırıp da yazmak şöyle dursun siteye girmek bile mümkün olmadı. siteye girişim azalma sebebi işte bu bitcoin davası. bir girdik pir girdik, başımı kaldıramıyorum gavuru takip etmekten.

Kamhi Leonard

Anu_ŞaVaN
VİP Üye
valla sedegor ustam Bi konu açıp bu bitcoin işine ne diyorsunuz diye sormak istiyordum aslında ama başımı kaldırıp da yazmak şöyle dursun siteye girmek bile mümkün olmadı. siteye girişim azalma sebebi işte bu bitcoin davası. bir girdik pir girdik, başımı kaldıramıyorum gavuru takip etmekten.
Kardaysan yerinde olsam çeker ve uygulamayı siler bir daha girmem
hoş zarardada olsan biran once kurtul derim ..
zararın neresinden donersen kar

oymak beyi

Moderator
kıymetli ustalarım nasıl desem ki, işin içinde gerçekten güzel kazançlar var hele de benim gibi gariban ve ticaretden anlamayan birisi için güzel kazanımların fırsatların olduğu bir mecra. sedegor ustamın dediği gibi dağda ki çobana sunulmuş büyük bir fırsat. ha çok riskli kaybetmek kazanmaktan daha yakın ama Bi şansın var ve bu şans insanı öyle bir çekiyor ki tarif edemem

Kamhi Leonard

Anu_ŞaVaN
VİP Üye
kıymetli ustalarım nasıl desem ki, işin içinde gerçekten güzel kazançlar var hele de benim gibi gariban ve ticaretden anlamayan birisi için güzel kazanımların fırsatların olduğu bir mecra. sedegor ustamın dediği gibi dağda ki çobana sunulmuş büyük bir fırsat. ha çok riskli kaybetmek kazanmaktan daha yakın ama Bi şansın var ve bu şans insanı öyle bir çekiyor ki tarif edemem
Yol yakinken uzak dur derim
Nasil oynaniyor bu ????

DELİ FIRAT

DOĞACI
VİP Üye
Ne yatırdın ne kazandın ???? geçen birinden duydum 30 yatırmış 340 almış varmı böyle bir dünya ????

Kamhi Leonard

Anu_ŞaVaN
VİP Üye
Ne yatırdın ne kazandın ???? geçen birinden duydum 30 yatırmış 340 almış varmı böyle bir dünya ????
3 bin basip 1 haftada 9 bin alani biliyorum
3 bin basip 1 ayda 95 bin yapanida duydum artik yalan yanlış bilmiyorum
Lâkin bu kadar basitse bilinki cok yakinda kokusu çıkar ortalik fena karışır demedi demeyin????

DELİ FIRAT

DOĞACI
VİP Üye
3 bin basip 1 haftada 9 bin alani biliyorum
3 bin basip 1 ayda 95 bin yapanida duydum artik yalan yanlış bilmiyorum
Lâkin bu kadar basitse bilinki cok yakinda kokusu çıkar ortalik fena karışır demedi demeyin????
Olanlar düşünsün ben ne anlarım nede yatıracak param var ???? sıfır elde var sıfır ????

oymak beyi

Moderator
kazanılan ve kaybedilen inanılmaz paralar değil de
benim bu süreçte aklıma takılan, kafamı kurcalayan ve bi yerde karşımıza cikcagina ve başımıza bela olacağına şüphem olmayan bisey var ki o da şudur, bu işlemleri yapmak için bir borsaya üye olmanız gerek. sıradan herhangi bir borsaya üye olmak istediğiniz de ise kimlik fotoğrafınızı alıyorlar. ve sizi dünyaya getiren ebemizin adına kadar soruyorlar eğer cevap vermezseniz üye olamıyorsunuz. Bu kadar sıkı sorgulamanın ve kayıt altına almanın sebebini ben anlamadım çok da endişeliyim açıkçası..