formda sorun var galiba

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YAREN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YAREN

Yetkili
Puanları 32
Solutions 0
birkaç gündür forma giriş yapılamıyordu sorunun ne olduğunu defineruhu açıklarsa bizde öğrenmiş oluruz

evet formda birkaç gündür sorun vardı bizde giriş yapamıyorduk nedenini bende bilmiyorum d.ruhu açıklarsa öğreniriz

Sorunun Nedeni neydi

Sorunun kaynağı SSL süresi bitmiş arkadaşlar. Normalde Hosting firmasının otomatik yapması gerekior ama olmamış sanırım. Hatırlatım sorun çözüldü

Problem yok hocam sen nasılsın iyisindir inşallah ikinci ameliyat ne zaman rabbim şifa versin

İyiyiz abi elhamdülillah 2. ameliyat için çok kararsızım zaman konusunda. Bir sorun olmazsa ara tatilde düşünüyorum bakalım.

Hayırlısı inşallah kazasız belasız Rabbim şifa versin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dün gece yine giriş yapamadım

dün gece sorun yoktuda ben çıktıktan sonra başladıysa bilemem öğlene kadar gene ssl sorunu oldu sonra düzeldi d.ruhu buna bir çözüm bulmalı böyle devam ederse form için iyi olmaz

Son düzenleme:
Arkadaşlar hosting firmasını değişicem. İçerde az bir bakiyem kaldı bitmesini bekliyorum. Fİrmanın hesabı değişik önce bakiye yüklüyon kontörlü telefon gibi.

nedense resim ekleyemiyorum sadece mesaj yazabiliyorum resim ekleyince bir hatayla karşılaştık tekrar deneyin yazıyor bu sadece bendemi oluyor sizlerdede aynı sorun varmı

aynı sorun bendede var nedenini anlayamadım

şimdilik sorun halloldu umarım tekrar olmaz

Hayden hayırlısı inşallah

Haydi Hayırlısı Olsun.elinize sağlık saygilar

Geri