oymak beyi
Moderator
deneme yaptın ama ağzımızı da sulandirdin be ustam ????????Gardaş mobilden yükledim foto yüklemede sorun yok senin foto boyutuyla alakalı hata fotoyu azucuk kırp tekrar dene
deneme yaptın ama ağzımızı da sulandirdin be ustam ????????Gardaş mobilden yükledim foto yüklemede sorun yok senin foto boyutuyla alakalı hata fotoyu azucuk kırp tekrar dene
o dikdörtgen olan yer benim kimse sahip çıkmasın orası ibadet yeriSelamunaleyküm sayın ustam ne kadar güzel manzaralar varmış hele ve hele çay kıyısındaki mangal ile çayın oluşu manzaraya dahada çok güzellik katmış ellerinize ve emeklerinize sağlık ustam burası neresi sanki ben son resimde sizin dikdörtgen işareti yaptığınız yerde ben birşe gördüm gibi paylaşımınız için teşekkür eder.saygılarımı sunarım
Selamunaleyküm sayın ustam hah tamam işte bende Dua etmeye gidecektim. Saygılar.o dikdörtgen olan yer benim kimse sahip çıkmasın orası ibadet yeri
Cansın can... hocam 2 mb bizdeki sınır ama daha da yüsekltiriz bi araştırayım da.ustam sizin yuklediginiz fotoğrafı indirdim boyutu 350kb. benim yukkeyemedigim fotoğraf 3mb.. boyut sorunu ile alakalı, yapılacak bisey varsa yönetime haber vermek istedim ☺