amin ağaç deyil arkasına saklanacak ot bile bulamasınlarSon günlerde Mescidi Aksaya ve Filistine hunharca saldıran İsrailli Katiller İnşallah ardına saklanacak Gargat agacı bulamazlar.Rabbim Kahhar adıyla Kahreylesin İsrailli. AMİN AMİN AMİN
Usta bu şerefsizler Allahın en sevdigi en çok imkam tanıdıgı kavimdir. En çok övüt bu katillere verilir Kuran dahil tüm kitaplarda. Dogru yolda ihya, yanlış yolda ise Helak olacakları her yönüyle Allah tarafından ikazla söylenir. Yazacak çok şey var evet ama şu an inan zamanım yok. Tek bir şeyi bil her yönüyle zamanı geldi ve Türkün eliyle helak olacaklar buda açık ve nettir. Mescidi Aksayı evet yıkacaklar ama bizde dünyayı başlarına yıkacagız. Ve bildikleri diger bir konu ise bu yani Allahın onlardanda üstün kıldıgı Türk Milleti ve Allahın Kılıcını tutan bu Ordu. Bu yüzdenki bu güne kadar ayagımıza takıldılar. Tarihde belli vakitte belli, son günlere bak Bu Ülkenin gücü kücümsenecek durumda degil artık. Vakti gelince Allah silahında veriyor tecnoloji ve inkanıda. Verdi Şükür. Şimdi kara kara düşünüyorlar aceleleri var ama iş işten geçti. Bu yumruk inecek başlarına.Bu olaylar herkes gibi benimde canimi aşırı derecede sıkıyor
elden birsey gelmemesi ayrı bir sıkıntı
bir yerde bir yazı gördüm
okuyamadan sayfa deyişti kaçırdım
israilin sonu 76 yılı falan ...gördüğüm tek şeydi ...
boyle birsey gercekten varmi neyin nesi
bilmiyorum
kurandan ayetlerle belgelenmiş haldeydi
ama sayfa yenilendi kayboldu ????
Bunca acı zulmü gördükten sonraUsta bu şerefsizler Allahın en sevdigi en çok imkam tanıdıgı kavimdir. En çok övüt bu katillere verilir Kuran dahil tüm kitaplarda. Dogru yolda ihya, yanlış yolda ise Helak olacakları her yönüyle Allah tarafından ikazla söylenir. Yazacak çok şey var evet ama şu an inan zamanım yok. Tek bir şeyi bil her yönüyle zamanı geldi ve Türkün eliyle helak olacaklar buda açık ve nettir. Mescidi Aksayı evet yıkacaklar ama bizde dünyayı başlarına yıkacagız. Ve bildikleri diger bir konu ise bu yani Allahın onlardanda üstün kıldıgı Türk Milleti ve Allahın Kılıcını tutan bu Ordu. Bu yüzdenki bu güne kadar ayagımıza takıldılar. Tarihde belli vakitte belli, son günlere bak Bu Ülkenin gücü kücümsenecek durumda degil artık. Vakti gelince Allah silahından veriyor tecnoloji ve inkanıda. Verdi Şükür artık.
Allahın Adaleti var ve bu adaleti acıkca yazmış, en çok okuyanda enteresan onlardır bu adaleti. Başlarına gelecegi bile bile Allaha kafa tutuyorlar. Zamanda son günleri, Cin ve Türkiye konuşulacak artık. Bitti eski kutuplarda. Son anlarında ne yaparız derdindeler. Bunları ben söylemiyorum kardeş zaman olunca kaynaklarla yazarım ecdat gelmeden gelecegi yazmış vermiş elimize.Bunca acı zulmü gördükten sonra
allah o günüde görmeyi Nasip eder inşallah ????????
Insallah yigidom inşallah...!!!Allahın Adaleti var ve bu adaleti acıkca yazmış, en çok okuyanda enteresan onlardır bu adaleti. Başlarına gelecegi bile bile Allaha kafa tutuyorlar. Zamanda son günleri, Cin ve Türkiye konuşulacak artık. Bitti eski kutuplarda. Son anlarında ne yaparız derdindeler. Bunları ben söylemiyorum kardeş zaman olunca kaynaklarla yazarım ecdat gelmeden gelecegi yazmış vermiş elimize.
Bu Ülkeden biri geldi geçti çok yakında o bir Yıldızdı ve önümüzdeki savaşı kazanabilmemiz için tüm alt yapıyı yazıp cizip bıraktı. Bazıları figürandır belki ama emekleride çoktur yazılanı icra etmekte mühimdir. Asıl minnet gidenedir. Gaybı Bilmek evet Allaha mahsustur, gelecegide öyle, Allah vermişse göstermişse kuluda bilir. Bilen vardı bildirdi gitti. Allah Rahmet Eylesin . Ondan önceleride vardı tabii oda onlardan aldı. Velhasıl sadece görünenden ibaret degiliz. Evet yolumuz var. Her bir yüz yıla ve ilk ceyrekteki gelenlerle gidenlere iyi bak gerisini görmek zor olmaz.Insallah yigidom inşallah...!!!