Hoşbulduk , hoş gördük, hoşça kalırız inşallah ...hoşgeldin deniz_efe dostum...sefa getirdin....
kalırız allahın izniyle inşallahHoşbulduk , hoş gördük, hoşça kalırız inşallah ...
aranan Kan bulunmuştur ????????Yeni siteniz hayırlı olsun arkadaşlar, Allah utandırmasın.
kekligin gagası üst gagası uzayınca ne yapar bil sana birsey soylicem ????????kalırız allahın izniyle inşallah
Eyvallah dostum, iş-güç hayat mücadelesi işte, bilirsin.aranan Kan bulunmuştur ????????
ya kaçak sen nerelerdesin
wolf_52 lucifer sedegor bunlarda gelmeli ????
geç kaldılar ama elleri kulaklarında
aga şaka bir tarafa bir ilki yapıyoruz
tüm eskileri mezardan çıkarıyoruz bilgin olsun
adı üzerinde Define Ruhu
tüm ölüleri canlandırdı
kaç yıldır hiç bir yere yazmayan şu şahıs kirmayip gelmiş
hoş gelmiş ????????????
Eyvallah baş tacisin bu arada takildigin bir yer varsa ozel den yaz bazen ulaşmak gerek zorlanıyoruz bulmaya ????Eyvallah dostum, iş-güç hayat mücadelesi işte, bilirsin.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için,
hoş bulduk, hoş gördük.
????
Yok dostum başka yerde yazmıyorum, mail adresim aktif oradan ulaşabilirsiniz.Eyvallah baş tacisin bu arada takildigin bir yer varsa ozel den yaz bazen ulaşmak gerek zorlanıyoruz bulmaya ????
Aynı yoldan devam O zamanYok dostum başka yerde yazmıyorum, mail adresim aktif oradan ulaşabilirsiniz.
Aga bu kategoriler deki ayarlamaları sen yapmistin bir goz sana zahmetEski dostlarimin hepsini Burda bir arada gormek hem cok huzunlendirdi hem coook mutlu etti
Deniz efe ustam hosgeldin sefa getirdin...seni burada gormek cok guzel....Senin gelmenle daha guclu bir ekip olduk...kalite kalitedir..heryerde kendini açık eder...Artik yalniz degilim..cok memnun ve mutlu oldum...
Hoş bulduk, hoş gördük ustam, teşekkür ederim.deniz_efe Hoşgeldin hayırlı formlar dilerim.
Hoş bulduk, hoş gördük ustam, sizi gördüğüme ben de çok memnun oldum.Deniz efe ustam hosgeldin sefa getirdin...seni burada gormek cok guzel....Senin gelmenle daha guclu bir ekip olduk...kalite kalitedir..heryerde kendini açık eder...Artik yalniz degilim..cok memnun ve mutlu oldum...