Selamunaleyküm Öncelikle Hoş geldiniz evet ne yazıkki bu korona benide vurdu doğru dürüst bende araziye çıkıp gezemiyorum ama İnşallah havalar düzeldiğinde çıkıp gezeriz sizede İyi forumlar dilerim.Merhaba arkadaşlar herkese merhaba böyle bir siteyi nasıl bu kadar geç farkettim kendime kızdım. Bu aralar ben araziye felan çıkamıyorum korona muhabbetine felan. Siz de durumlar nasıl acaba? Herkeste var mı bu atalet?
Merhaba arkadaşlar herkese merhaba böyle bir siteyi nasıl bu kadar geç farkettim kendime kızdım. Bu aralar ben araziye felan çıkamıyorum korona muhabbetine felan. Siz de durumlar nasıl acaba? Herkeste var mı bu atalet?
@karaçalı ustam hoş geldin ????Merhaba arkadaşlar herkese merhaba böyle bir siteyi nasıl bu kadar geç farkettim kendime kızdım. Bu aralar ben araziye felan çıkamıyorum korona muhabbetine felan. Siz de durumlar nasıl acaba? Herkeste var mı bu atalet?
needesin gurbette ve memleket neresi Mahsuru yoksa tabi ????hosgeldiniz. benim sıkıntım korona değil, gurbet davası. izin alıp da memlekete gidemiyorum. ah Bi gidebilsem.....
İstanbul gurbet, maras memleketim ustamneedesin gurbette ve memleket neresi Mahsuru yoksa tabi ????
bende sandim yurt disindasin ????İstanbul gurbet, maras memleketim ustam