İsaretler

Define arayan

Kayıtlı Üye
@GÜLBAHÇELİ ustalarim ben bir cihaz aldim elektrik akimina kapildigi icin progragrami ve yazili silindi ama benim yurt disinda arkadasim var saolsun yazilimini yuklerim dedi ve yapip bana tekrar yolladi evin odasinda ilk calismayi yaptim.metal tespiti yaptim derinligi cozemedim neyse bu arada ben betonu kirdim once kül cikti sonra su testisi cikti biraz daha asagi indim bir kup cikti sonra 3 adet isaret buldum 1 incisi iki koseli mermer dieri buyuk blok tasa cizilmis dieride ayni ikinci isarete benziyor ama bir noktasi var yaninda

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201229-180409.png
    Screenshot_20201229-180409.png
    790.7 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_20201229-181621.png
    Screenshot_20201229-181621.png
    684.2 KB · Görüntüleme: 5

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
bunları çıkarırken hangi yönlere bakıyordu biliyormusun kare olanda ok işreti gibi baktığı yön ne taraf o tarafı araştır ok blak taştaysa gösterdiği yön de birde fırat usta gelince baksın oda fikirlerini yazar

Define arayan

Kayıtlı Üye
@GÜLBAHÇELİ ustam cizim isaretini cok arastirdim baktim sorusturdum bulamadin mermerden yapilan isareti cok arastirdim kimi vajina isareti dedi kimi farkli konustu kimi isaret deil dedi hangi doneme.ait ALLAH bilir.

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
@GÜLBAHÇELİ ustam cizim isaretini cok arastirdim baktim sorusturdum bulamadin mermerden yapilan isareti cok arastirdim kimi vajina isareti dedi kimi farkli konustu kimi isaret deil dedi hangi doneme.ait ALLAH bilir.
vajinayla alakası yok o işaret bence yön veriyor çizim olan diyerini bende anlamadım 6 köşeli olanı vajina işaretini atıyım bak belki birgün denk gelirse birdaha uğraşmana gerek kalmaz ;)
_DC12064.JPG

Define arayan

Kayıtlı Üye
@GÜLBAHÇELİ ustam o vajina isareti atiginiz dogru benim mermer isaret ne anlama geliyor onu bilmiyorum bugun daha once bir kazida anahtar buldum evde anahtar kucuk taslarla etrafi kapali bir alanda buldum onu cekmeyi unuttum yarin gidersem cekicem onuda yuklerim siteye nereyin anahtari ALLAH bilir evin altinda mahsen ve oda oldugu kesin girisler kuyudan mi veya baska yerden mi onu bilmiyorum