kablumbaga mi salyangoz mu

oymak beyi

Moderator
selamünaleyküm, ustam bu resme de bakabilir misiniz. ne olduğunu tam seçemedim. yaylada bulunan bu yere bu yaz gittim ancak ani den kar bastırdığı içi kalamadık, kayanın kendisine cihaz tuttum sinyal yok. bu kayanın hemen arkası dere küçük tepecik sonra yine dere, derelerin birleştigi yere cihaz tuttum ama sinyal alamadım. bu kayanın ön yukarısı eskiden demir ocağı imiş. resimde belki belli olmaz diye yazıyorum.kabuk gibi görünen yerde delikler var, kabuk un bittiği boynun başladığı yerde üç adet küçük delik var. boyundan başlayıp kabuğun altı boyunca arkaya kadar giden bir çizgi, ve tam sırtta da Bi çizgi var, işaret parmağı derinliğinde. sırt da ki kanal yılana da benziyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201225-224453.jpg
    Screenshot_20201225-224453.jpg
    685.9 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_20201225-224441.jpg
    Screenshot_20201225-224441.jpg
    569.7 KB · Görüntüleme: 11

oymak beyi

Moderator
tamam ustalarım. çok teşekkür ederim. elimde deephunter vardı hem cihaz da da biraz sıkıntı var galiba hemnden, ilk arazi deneyimim olduğu için biraz acemilik oldu, ustamin çizgi resmi alıyorum. ilk bahar da inşallah çalışmaya başlayacağım.. çok teşekkür ederim

DELİ FIRAT

DOĞACI
VİP Üye
Gardaş burda iyi bir çubuk ustası iş yapar mevcut foto ve gördüğüm işaret tünel der hemde labirentli tecrübe deneyim ister sonunda güzel bir odası var

oymak beyi

Moderator
Gardaş burda iyi bir çubuk ustası iş yapar mevcut foto ve gördüğüm işaret tünel der hemde labirentli tecrübe deneyim ister sonunda güzel bir odası var
)
ustam bu kayanın yaklaşık 1km batısında Bi magra görmüş bu kayayı bana gösteren, mağaranın girişinde kabartma haç var mış. bunla alakası var mıdır yoksa o ayrı mıdır?

DELİ FIRAT

DOĞACI
VİP Üye
)
ustam bu kayanın yaklaşık 1km batısında Bi magra görmüş bu kayayı bana gösteren, mağaranın girişinde kabartma haç var mış. bunla alakası var mıdır yoksa o ayrı mıdır?
O farklı onun için bul fotolu bir konu aç bakalım mevcut işaret salyangoz ise o kadar uzağa atmaz en fazla 100 mt etrafı