Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle hoş geldin bestami31 resimleri proğramla küçültebilirsin resimleri düzenleme proğramları var resmini inceledim taşlar kalıp gibi doğru fakat doğal oluşum taşlarda işaret veya bir emare varsa resimle bakıp yardımcı olmaya çalışalım selametle
çok teşekkür ederim ustam bir onu öğrenemedim, bir defa bellekteki resimlerin hepsi küçüldü bir daha düzeltemedim, yakından incelemek lazım malum yeri de artık
pıxresizer diye proğram var üçretsiz indir kullan resimleri küçültür ve büyütür bellekteki resimleride büyütüp veya küçültürken dosyayı kopyala bilgi sayarının başka bir bölümüne yapıştır birdaha lazım olduğunda resimler bozulmadan yedeklediğin yerden tekrar kullanabilirsin dediğin yeride iyi incele bakalım nasibinde birşeyler varsa denk gelir
çok teşekkür ederim ustam bir onu öğrenemedim, bir defa bellekteki resimlerin hepsi küçüldü bir daha düzeltemedim, yakından incelemek lazım malum yeri de artık