Kazık demır

Meto

Kayıtlı Üye
Merhaba abıler ben dağ tepesınde buyuk taşa oyulmuş kol genışlıgınde sonra oymaya saf betona benzer sıfı harc dokmuşler sonra bu demırı saplamışlar sızce nedır yer eskı patıka yolu

sedegor

Yetkili
Resim varsa iyi olur ustanın yukarda söyledigi gibi sonradan yapılmış olabilir.

Ama şayet eskiyse ve paslanmamışsa konuya yaz.
Ve DİKKAT eski ise işaret oldugunu düşünüyorsan şayettt.

Büyük harflerle yazayım sana. ASLA CIPLAK ELLE MERAK EDİP CIKARMAYA UGRAŞMA altı ay en fazla yaşam süren olur. Ne oldugunu nasıl nerden oldugunu bile anlamazsın ölümün.

Bazen öyle işler varki iki kelime ölüme götürür iki kelime ölümden kurtarır tek kelime zengin eder.

Resimle konuşalım bu mevzuyu. Elinide vurma, umarım vurmamıştırsın.
Ve yukarda ustanın dedigi gibi işaret degil, mevki yer nokta belirleyici bir şeydir inşallah elini vurup ugraştıysan.

Bu işler sanşa yapılmaz bu işler oyuncak degil. İnşallah düşündügüm şey degildir şayet ugraşmışsan. Hatta şöyle söyleyim sana o demir mat siyah ve hiç bir yerinde pas yoksa , hiç durma yazıyı okur okumaz hastaneye git kan tahlillerini yaptırır. Pas varsa korkma tetanoz dert degil kastımda o degil.

Son düzenleme:

Defineci

Administrator
Bi parselleme yada işaretleme de olabilir tabi usta. Adam ölmüşür, oğulları belki yeri bölmüşlerdir her zaman gelemiyoruz yıkılmasın diye de demir sokmuşlardır.

aga_0074

Youtube sayfamız Defineadresi TV
VİP Üye
har bu zamana ait olan çimento harcı mı ???

oymak beyi

Moderator
@sedegor ustam, arkadaş konuyu açtı, daha da ortalıkta yok. sanırım dokunma dediğiniz demir parçaya dokundu. acaba bu korktuğunuz şey gerçek oldu ise aradan geçen onca zamana rağmen nasıl oluyor da hala zarar verebiliyor ,ilk dokunanı mi etkiliyor yoksa her dokunanı mı

sedegor

Yetkili
@sedegor ustam, arkadaş konuyu açtı, daha da ortalıkta yok. sanırım dokunma dediğiniz demir parçaya dokundu. acaba bu korktuğunuz şey gerçek oldu ise aradan geçen onca zamana rağmen nasıl oluyor da hala zarar verebiliyor ,ilk dokunanı mi etkiliyor yoksa her dokunanı mı
Her dokunmanın etkiler malisef, 6 ay sürer yavaş yavaş. Amaa inşallah konuyu acıp unutmuştur sadece. Şayet konuya döner demir dedigimiz gibi ise açarız muhabbetini.

D

dardanos

Kayıtsız Üye
Sevgili ustalarım evet sevgili sedegor ustamızın dedikleri Doğrudur . Lakin bu tüm demir kazıklar için değildir. özellik ile ağaçlara çakılanlar ve üçleme olanlar için geçerlidir. Bunlarda tılsım olabilir. Onlara el sürmemeye çalışmalıyız hatta hiç sürmemeliyiz. Keşke konu sahibi kardeşimiz tam manası ile tarif etse idi o demiri. Lakin sevgili ustamız sedegor beni bilir ben kötülük için konuşmam. Bir taraftan da konu sahibi kardeşimize de üzüldüm korkmuş olabilir