Abi alıştık alışmasınada mahşerde elimizde dumanla çıkmayalım peygamber efendimizin yanına
Almazlarki içeri
Abi alıştık alışmasınada mahşerde elimizde dumanla çıkmayalım peygamber efendimizin yanına
Ustam hayırlısı ise gelsin nasipten fazlası olmaz sizin gibi dostlarım olsun yeterBir iki yer var usta bende beklemedeyim umarım bu sezon şeytanın bacağını kırarız
Ustam hayırlısı ise gelsin nasipten fazlası olmaz sizin gibi dostlarım olsun yeter
Baş tacısın kıymetli gardaşıma feda olsunBurada yaşça küçük ben iken çay servisini yine sen yaptın
İşte onu derim herzaman bin arkadaş olmasın birkaç dost olsun sizler gibiMüslüman her şeyin en güzeline layıktır usta
Mevlamız cömerttir cömert kullarını sever
Yanındaki sağlam olsun kafi birde bölge gerisi ya Allah c.c
Dost orada o anda lazım
İşte onu derim herzaman bin arkadaş olmasın birkaç dost olsun sizler gibi
Aminrabbim cümlemizi iyilerle karşılaştırsın inş
Çayı servis ettiğim isimler e bakarmısın servis yapmaktan sıkılmak şöyle dursun seve seve yaparım ama o kadar çok içemem rekorum 3 bardak .Talebe ustam...benim yasım kucuk degip ortada dolaşma cay servisi yapmaktan gına gelir benden söylemesi...
malum burada herkez cay tiryakisi...
Çayı servis ettiğim isimler e bakarmısın servis yapmaktan sıkılmak şöyle dursun seve seve yaparım ama o kadar çok içemem rekorum 3 bardak .
Çayı servis ettiğim isimler e bakarmısın servis yapmaktan sıkılmak şöyle dursun seve seve yaparım ama o kadar çok içemem rekorum 3 bardak .
hehe biz en az iki demlik bitiriyoz
Ustam 3 maşraba buyuklugunde birsey demek istedi..
Normal 3 bardak eskiden hiç içmezdim şimdi alıştım .ustalar sağolsunAnladim ustam...Allahin hakki 3 diyerek...yani 3 kücuk maşraba...helalsin...
Normal 3 bardak eskiden hiç içmezdim şimdi alıştım .ustalar sağolsun