Kemik Deyip Geçmeyin

Mushap

Kayıtlı Üye

kaan5557

Kayıtlı Üye
Ben size böylemi gösterdim misafir var çay servisi yapan yok ah gundiiiler ben ne edem şimdi ????

Kiymetli abim Allahı var talebe ustam çabaliyor kosturuyor...talebeligi hakkiyla yerine getiriyor lakin kaynak ustam pek ağır..bir cay yapayim diyor 2 saat cay bekle...servis zaten kötü...zaten sende farkettin...durum bu...hic hoş degil...sana katiliyorum abi.... :)

Mushap

Kayıtlı Üye
Kaan ustam etme kaynak abim içtiğiniz çay şifalı olsun diye öyle biraz gecikiyordur benim gibi haşlama yapmaz o :)

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
Gülbahceli abim hoşgeldin...Abi kimseye haber vermiyoruz...deli firat abiyede haber vermedik..kaynak ustayada haber vermedik...yani söz olmasin...siteler arasi kardeslik birlik adina ikilik olmasin diye...
kusurumuza bakma abi...oyle karar alındi...
Seni burada da gormek cok guzel...firat abi ozlemisti seni..
niye zöz olsun gurban orayada gideriz burayada geliriz rekabet olur siteler arası kalite yükselir 2 kinci cezalıda sensin sanada bir ceza keseriz kara demliği pek sevmende sen bi çay olursa affı şahaneye uğrarsın kara demlik olmalı;)

kaan5557

Kayıtlı Üye
niye zöz olsun gurban orayada gideriz burayada geliriz rekabet olur siteler arası kalite yükselir 2 kinci cezalıda sensin sanada bir ceza keseriz kara demliği pek sevmende sen bi çay olursa affı şahaneye uğrarsın kara demlik olmalı;)

abi madem konusunu açtin bu karademlik fazla kara degilmi..bir tuhaflik yokmu...acaba yenilesek mi... :)