Manisa45
Kayıtlı Üye
sayın defineruhu sakinleri malumunuz yarın Pazartesi İŞ günün başlangıcıdır.Allah herkezin İşini gücünü rast getirsin Allah sağlıklı bir uzun ömür versin ben bir baktımki sizinin sayfanınızı doldurmuş bulunuyorum hakkınızı helal edin burada sadece 3-4 kişi açmış olduğum konuyu okumuş durumda benim merakım bu site ya yeni açıldı veya çok bir üyesi yok veyahutta yazdıklarımdan dolayı sevmiyenler oldu ama olsun yinede okuyan arkadaşlarıma teşekür ederim.
- Yâ Rabbî Ben’i Ben’den al ama Ben’i Sen (c.c) ‘den uzak etme.. Amin..
- Ya Rabbi! kalplerimizi ilminle süsle, ibadetinle bütün azalarımızı güzelleştir, takva ile keramete kavuştur.
Ey Rabbü’l-Âlemîn. İlâhî! Dil verdin, zikrinden ayırma; gönül verdin fikrinden çevirme. İman verdin, daim eyle; ihsan verdin, kaim eyle.
- Allah’ım! Zelil olmaktan ve zillete uğramaktan sana sığınırız!
- Allah’ım; Önce komşuma ver sonra da bana. Razıyım bana kalan paydan çoğa da aza da. Şükürler olsun verdiğine de aldığına da.
- Yâ Rabbî Ben’i Ben’den al ama Ben’i Sen (c.c) ‘den uzak etme.. Amin..
- Ya Rabbi! kalplerimizi ilminle süsle, ibadetinle bütün azalarımızı güzelleştir, takva ile keramete kavuştur.
Ey Rabbü’l-Âlemîn. İlâhî! Dil verdin, zikrinden ayırma; gönül verdin fikrinden çevirme. İman verdin, daim eyle; ihsan verdin, kaim eyle.
- Allah’ım! Zelil olmaktan ve zillete uğramaktan sana sığınırız!
- Allah’ım; Önce komşuma ver sonra da bana. Razıyım bana kalan paydan çoğa da aza da. Şükürler olsun verdiğine de aldığına da.