Nemrut tümülüsü Kral 1. Antiochos un Yüzu belkide Mezarinin oldugu yer. Krallarin yerini Krallar bulur)

aga_0074

Youtube sayfamız Defineadresi TV
VİP Üye
şimdi kral belli de bulan kıral kim onu anlamadım ???? burnuna fazla dokunma orda mausla hapsuracak adam :)

Sivaslı

Kayıtlı Üye
şimdi kral belli de bulan kıral kim onu anlamadım ???? burnuna fazla dokunma orda mausla hapsuracak adam :)
Espiri yapiyorum Krallari bulmak kolaymi ustam kimse bulamamis bugune kadar bir kesf yapam dedim megerse saklanmis kral antiichos )) ve gercekte tumulusun oldugu yerde.bir yerde belkide mezarda orda bilgilerde var enterasan ve baska seylerde gordum ilginc.

aga_0074

Youtube sayfamız Defineadresi TV
VİP Üye
vallaha nemrut buyuk bir gizem içinde .diyarbakırda I . kılıç arslanın mezarı çıktıysa nemrutta kanuni sultan süeyman çıksa şaşma....

Sivaslı

Kayıtlı Üye
Hersey olabilir olmaz diye.bir sey yok. Baska silietler gosterecem yakinda kupeli kizi :)

Sivaslı

Kayıtlı Üye
Videoyuda telefondan izleyin daha anlasilir . Bilgisayarla belli etmiyor fazla.

Sivaslı

Kayıtlı Üye
bilgisayardan da görünüyor adamın burnunu karıştırıp durdun :)
Kargamel.burnu var aslinda bu yuzu google earth sensor.ve arazi seklinden dolayi biraz bozuk cikabilir ama tam nemrut tipi nur yuzlu birine benzemiyor ve enterasan olan bir sey var onu soylemiyim daha cok sey var birde balık var ))) nemrut tumulusu ile arastirma yaparsaniz okudugunuz bir bilgide baliktan.bahseder ))))