Espiri yapiyorum Krallari bulmak kolaymi ustam kimse bulamamis bugune kadar bir kesf yapam dedim megerse saklanmis kral antiichos )) ve gercekte tumulusun oldugu yerde.bir yerde belkide mezarda orda bilgilerde var enterasan ve baska seylerde gordum ilginc.şimdi kral belli de bulan kıral kim onu anlamadım ???? burnuna fazla dokunma orda mausla hapsuracak adam
küpesi bize düşer miHersey olabilir olmaz diye.bir sey yok. Baska silietler gosterecem yakinda kupeli kizi
O kupeden degil )))bu videodaki google earth cekimi yapacam yeraltindaki sevgilimin)))))küpesi bize düşer mi
bilgisayardan da görünüyor adamın burnunu karıştırıp durdunVideoyuda telefondan izleyin daha anlasilir . Bilgisayarla belli etmiyor fazla.
Kargamel.burnu var aslinda bu yuzu google earth sensor.ve arazi seklinden dolayi biraz bozuk cikabilir ama tam nemrut tipi nur yuzlu birine benzemiyor ve enterasan olan bir sey var onu soylemiyim daha cok sey var birde balık var ))) nemrut tumulusu ile arastirma yaparsaniz okudugunuz bir bilgide baliktan.bahseder ))))bilgisayardan da görünüyor adamın burnunu karıştırıp durdun