ok işareti

oymak beyi

Moderator
selamünaleyküm, ustalarım bir süredir telaşlı idim giremiyorum sitemize. ama şükür işleri yoluna koyuyorum yavaş yavas. 10 gün izne ayrıldım memlekete geldim. hazırlığımi yapıyorum sabah inşallah araziye çıkacağım. çok heyecanlıyım. çünkü daha 8 - 10 yaşlarında iken üzerine çıkıp oynadığım define işareti olduğunu yeni anladığım yere gideceğim. yaylaya gitmeyeli çok zaman oldu belki 20 sene.. hem özledim hem bu işareti kontrol edeceğim inşallah. bölgede telefon çekmiyor malesef o yüzden biran önce yardımını istiyorum. işareti aynen çizdim. ne yapmalıyım neyere bakmalı nasıl bir yol izlemeliyim. oraya gittiğim de sizinle tekrar irtibat kuramayacagim için burda iken bilgi stok u yapmak istiyorum. teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• inCollage_20210521_050322853.jpg
    inCollage_20210521_050322853.jpg
    774 KB · Görüntüleme: 3

oymak beyi

Moderator
bu dere dediğim yer bir km ye yakın mesafede ki kuzey yönünde bir şelalenin aktığı su, kayanın büyüklüğü ise 8 yaşında ki bir çocuğun üstüne çıkıp oturabilecegi kadar büyük. ok suyun aktığı yönü yaklaşık beş adım kadar falan ileride yeri gösteriyordu., yani hatırladığım kadarı ile güneyi değil de biraz ileride yeri gösteriyordu. dereyi mi yoksa başka bir kaya vardı da onu mu hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla okun gösterdiği yönde büyük kaya yada dikkatimi çeken bir kaya hatırlamıyorum.

oymak beyi

Moderator
b
selamünaleyküm, ustalarım bir süredir telaşlı idim giremiyorum sitemize. ama şükür işleri yoluna koyuyorum yavaş yavas. 10 gün izne ayrıldım memlekete geldim. hazırlığımi yapıyorum sabah inşallah araziye çıkacağım. çok heyecanlıyım. çünkü daha 8 - 10 yaşlarında iken üzerine çıkıp oynadığım define işareti olduğunu yeni anladığım yere gideceğim. yaylaya gitmeyeli çok zaman oldu belki 20 sene.. hem özledim hem bu işareti kontrol edeceğim inşallah. bölgede telefon çekmiyor malesef o yüzden biran önce yardımını istiyorum. işareti aynen çizdim. ne yapmalıyım neyere bakmalı nasıl bir yol izlemeliyim. oraya gittiğim de sizinle tekrar irtibat kuramayacagim için burda iken bilgi stok u yapmak istiyorum. teşekkür ederim.
bir de hatırladığım kadarıyla oldukça aşağıda yani bayağı Bi mesafede küçük bir şelale vardı, aradaki mesafenin cok olduğunu biliyorum ama ne kadar çok onu bilemiyorum. şelale de çimmiştim buz gibiydi.

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
gurban benim anladığım kadar ok yönünde dere veya yol un birleştiği yere bak yani v oluşturan yerleri iyi incele birde gidersen şelalenin resimlerini çek imkanın varsa çekebildiğin kadar çok ayrıntılı resimler çek işine yaramayanları sonra silersin madem izine gidiyon keşke şuraların resminide çekseydim deme ok yönünde birşeye rastlamassan okun arka tarafınıda araştır rast gele

oymak beyi

Moderator
gurban benim anladığım kadar ok yönünde dere veya yol un birleştiği yere bak yani v oluşturan yerleri iyi incele birde gidersen şelalenin resimlerini çek imkanın varsa çekebildiğin kadar çok ayrıntılı resimler çek işine yaramayanları sonra silersin madem izine gidiyon keşke şuraların resminide çekseydim deme ok yönünde birşeye rastlamassan okun arka tarafınıda araştır rast gele
eyvallah ustam

DELİ FIRAT

DOĞACI
VİP Üye
İki patika yolun birleşip devam etiği yolun sonlarını araştırmakta fayda var bu iki akar su da olabilir hakında hayırlısı olsun