GÜLBAHÇELİ
VİP Üye
resmen içimi okudun Beahhh...İslam-ı Aleme Hayır getirsin Ramazanı Şerif. Sigarasızlık zor olsada baş tacı Ramazan
Hayırlı Ramazanlar dilerim Form sakinlerine.
Niye la sen tutmuyonmu ????Sahuru Bekleyen Güzel insanlara Selam Olsun....????????????
Allah c.c tutacağınız Oruçları Kabul Eylesin..!!!
^Hayirli Ramazanlar...????????????^
Ben seferiyim ????Niye la sen tutmuyonmu ????
Oyoyoy senin seferiligini yerim iftardan sonra ????Ben seferiyim ????
bir ay ellesmeyin benim seferiligime ????Oyoyoy senin seferiligini yerim iftardan sonra ????
Gömüyü bulup Mayemiyemi gittin hem tatil hem oruç aradan çıksın dedin heralde (((bir ay ellesmeyin benim seferiligime ????
bir aydan sonra sizindir bana lazım bir ay ????????????
Gömüyü bulup Mayemiyemi gittin hem tatil hem oruç aradan çıksın dedin heralde (((
Şu son cayla sigaragı içiyim ( iyi geceler size.
Bir ay bir köşede sessiz sakin beklemek en iyisi
Selamunaleykum içinizdeki sesi dinleyin derim.bence giden masrafa acırım.????Ekli dosyayı görüntüle 2471
Bir türlü karar veremedim nereye gitsem ????????
yol yakınken vazmi geçsem ????
Bazen deliliğim tutuyor otogara gider neresi denk gelse gider gelirim ????Selamunaleykum içinizdeki sesi dinleyin derim.bence giden masrafa acırım.????
Tamam işte en güzel şey karar veripte karardan son anda vaz geçmek çünkü yol masarafi var,yemek içmek masrafı var,kalacak yer bulmak.vs.vs varda var..Ooooooo....zaman kaybı var ümit ediliyor.O'da boş oluyor gittiiiiiii..bütün hayaller.ümitler.en güzeli hiç bir yere gitmeyip oturmak lâzım zaten Nasipde varsa O' gelir bulur.gerçi bu nasip bende yok.iste benimkisi ise herşeyden vaz geçmiş birisi olarak söylüyorum.???? Allah sizlerin yar ve yardımcınız Olsun.Saygılar.Bazen deliliğim tutuyor otogara gider neresi denk gelse gider gelirim ????
Bu sefer yakın yer cıktı bursa trafik çok
Şimdiden pisman oldum ????