Sedegor ustam görmesin

Kamhi Leonard

Anu_ŞaVaN
VİP Üye
hafta sonları kurulan bi pazara girdim, gezerken tezgahın birinde ne göreyim. define kitabı. ben gördüm @sedegor ustam görmesin aman. :)
Yazarı kim bunun
Benim karşıt gruplardan biri
Kitap basmış
Özelden yazdı usta kitap çıkardık
İstersen birtane imzalı yollayalım ????
Dedim gerek yok ben kendi çalışma prosedürlerimin dışına çıkmıyorum ????

oymak beyi

Moderator
Yazarı kim bunun
Benim karşıt gruplardan biri
Kitap basmış
Özelden yazdı usta kitap çıkardık
İstersen birtane imzalı yollayalım ????
Dedim gerek yok ben kendi çalışma prosedürlerimin dışına çıkmıyorum ????

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210922-200411.jpg
    Screenshot_20210922-200411.jpg
    533.2 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_20210922-200335.jpg
    Screenshot_20210922-200335.jpg
    583.6 KB · Görüntüleme: 5

Defineci

Administrator
O değil de kitap yazacak olan adamlar burada esas. Hadi yazın da baskı ücreti benden arkadaşlar. Benim fazla bir katkım olmaz. Adı Define Ruhu olsun yeter bana :D Aha başlığı ben yazdım gerisi sizden. :D

oymak beyi

Moderator
aslinda önceden beridir aklımda bu iş ustam ama biraz çekiniyorum. çünkü geriye dönük olarak dava açılabilir mi sorun çıkar mı, sonra mesela gerçek isimlerin bi reklamı olmayacaktır mecburen rumuz kullanmak gerek, mesela sizinle röportaj yaptığımızı düşünün, ekranda biri konuşuyor, altına prof. uzman. ahmed mehmed yazsanjz bir önemi olmaz, ama konuşan kişinin adı Kamhi Leonard deyince yada sedegor yazınca bence bi kere dururlar. e şimdi bu defa sedegor ustamizin dediği gibi kişiyi ifşa olur, herkes buna razı olmaz.. bunun gibi düşüncelere takılıyorum, aşılabilir bir sorun mu bilmiyorum. iş bilen efsaneler yaşlanıyor ben üzülüyorum hem bi hatıra olur diyorum ama bilemiyorum işte, içinden çıkabilir miyiz, sonuca varilabilir mi emin değilim

Kamhi Leonard

Anu_ŞaVaN
VİP Üye
aslinda önceden beridir aklımda bu iş ustam ama biraz çekiniyorum. çünkü geriye dönük olarak dava açılabilir mi sorun çıkar mı, sonra mesela gerçek isimlerin bi reklamı olmayacaktır mecburen rumuz kullanmak gerek, mesela sizinle röportaj yaptığımızı düşünün, ekranda biri konuşuyor, altına prof. uzman. ahmed mehmed yazsanjz bir önemi olmaz, ama konuşan kişinin adı Kamhi Leonard deyince yada sedegor yazınca bence bi kere dururlar. e şimdi bu defa sedegor ustamizin dediği gibi kişiyi ifşa olur, herkes buna razı olmaz.. bunun gibi düşüncelere takılıyorum, aşılabilir bir sorun mu bilmiyorum. iş bilen efsaneler yaşlanıyor ben üzülüyorum hem bi hatıra olur diyorum ama bilemiyorum işte, içinden çıkabilir miyiz, sonuca varilabilir mi emin değilim
Doğru söyle sen gazetecimisin ????????????

oymak beyi

Moderator
yok ustam ya ne gazetesi, sadece sinemaya meraklıyım, hatta uzun metraj seneryom bile var, düzenlenmesi lazım tabi, herkesin bir hayali var ustam. sarı kızı elime geçirirsem bu seneryo yu filme dökmek inşallah

Kamhi Leonard

Anu_ŞaVaN
VİP Üye
yok ustam ya ne gazetesi, sadece sinemaya meraklıyım, hatta uzun metraj seneryom bile var, düzenlenmesi lazım tabi, herkesin bir hayali var ustam. sarı kızı elime geçirirsem bu seneryo yu filme dökmek inşallah
İnşallah hayırlısı olur ne diyim
Sermeysi ne olur bunun tahmini ????

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
gurban bu dediklerin olmaz kimse yanaşmaz sonu kötü olur kimse bazı şeyleri açıklamaz yalnız kişilerle kısa tanıtım röpörtajı gibi birşey olabilir tabiki isteyenlerle olur formlarda kolay kolay kimse bilgisini bile paylaşmıyor ki röpörtajda herşeyi anlatsın seninki bir fikir güzel ama olacak birşey deyil kahmiden başla istersen röportaj anca bir yılda biter sanırım kahminin anıları bile tek başına yeterli gelir anlatırsa anlatacağını sanmam ;) ????

oymak beyi

Moderator
gurban bu dediklerin olmaz kimse yanaşmaz sonu kötü olur kimse bazı şeyleri açıklamaz yalnız kişilerle kısa tanıtım röpörtajı gibi birşey olabilir tabiki isteyenlerle olur formlarda kolay kolay kimse bilgisini bile paylaşmıyor ki röpörtajda herşeyi anlatsın seninki bir fikir güzel ama olacak birşey deyil kahmiden başla istersen röportaj anca bir yılda biter sanırım kahminin anıları bile tek başına yeterli gelir anlatırsa anlatacağını sanmam ;) ????
işte ustam o anılar bize lazım ama başına sorun açabilir, o yüzden olmaz bir iş gibi duruyor. ama şu olabilir, kamhi usta çok yaşlanınca yaşlı olduğu için içeri atmazlar, belki o zmn çekebiliriz bu belgeseli ????????

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
kamhiye kimse birşey yapmaz şimdi bazılarını anlatsa tam ayrıntı vermeden genede yeter yalnız kamhi anlatmaz bilgilerini öbür tarafa götürür :D