Allah razı olsun kardeşim benim daha düzenlemeler olcak...as hayırlı olsun siteniz yönlendirme oldu sanırım domainde bu alan adınızda çok güzel tam foruma yakışmış
Defalarca temizledim kamhi leonardla bir sikinti yok ama PiSaGoR ekranda gorunenGeçmişi temizle bidaha denesene reis
Hos geldin ahmetkonuları yükleyebilirmiyiz hazırmı acaba sistem
Konuları bu gece yüklücem kardeşim inşallah bi sıkıntı olmazsakonuları yükleyebilirmiyiz hazırmı acaba sistem
hocam yanlız sitenizin ismi çok iyi olmuş diğer forumlar gibi değil hepsi birbirine özenti o yüzden sildim ordaki üyelikleri bundan sonra defineruhu benim forum sayfam diğerleri çöpAllah razı olsun kardeşim benim daha düzenlemeler olcak...
sosyal medya tanıtımlarımız falan buralar inşallah değerlenecek
hoşbulduk usta arkadaşlar var onlarıda getiricem burayaHos geldin ahmet
Ilk uye ozelligini tasiyorsun daimi olmasi dilegiylehocam yanlız sitenizin ismi çok iyi olmuş diğer forumlar gibi değil hepsi birbirine özenti o yüzden sildim ordaki üyelikleri bundan sonra defineruhu benim forum sayfam diğerleri çöp
Saolasın kardeşim hepimizin burası bunu bil yanihocam yanlız sitenizin ismi çok iyi olmuş diğer forumlar gibi değil hepsi birbirine özenti o yüzden sildim ordaki üyelikleri bundan sonra defineruhu benim forum sayfam diğerleri çöp
usta naçizane tavsiyem mail ile aktivasyon yaparsan daha iyi olur forum için çer çöp üyeler giremezkral son defa dene olmadı tekrar üyelik açarız pisagor adına
Şuan hepsini ayarlıcam logo olsun mail aktivasyonu olsun bu gece uyku yokusta naçizane tavsiyem mail ile aktivasyon yaparsan daha iyi olur forum için çer çöp üyeler giremez