logonda kesin harika olur sonuçta en iyisi bu forum sitesi olucak gibime geliyor ismi bile yeter definenoktasi.com insanda heyecan yaratıyorŞuan hepsini ayarlıcam logo olsun mail aktivasyonu olsun bu gece uyku yok
logonda kesin harika olur sonuçta en iyisi bu forum sitesi olucak gibime geliyor ismi bile yeter definenoktasi.com insanda heyecan yaratıyorŞuan hepsini ayarlıcam logo olsun mail aktivasyonu olsun bu gece uyku yok
Ok hemen alıyorum sen onay la birde meille ugrasmimsildim üyeliği tekrar oluştur istersen
Teşekkür ederiz bu akşam çalışmaların çoğu biter inşallahilk paylaşım benden olsun tekrardan hayırlı olsun definenoktasi.com domaini ve hizmeti uzun olsun hayırlı geceler
vay logo geldi fena olmuş hocam çok iyi duruyorTeşekkür ederiz bu akşam çalışmaların çoğu biter inşallah
Şimdilik logoyla zaman harcama onu hallederiz bir sekildeolmadı logo değişcek şimdi arkası şeffaf olması lazımdı aslında
Bu daha iyi eline saglik allah rahatlık versinbabalar ben yatıyorum yarın sabah halledicem baya efsane eklentiler gelicek..