oymak beyi
Moderator
valla ben şahsen sedegor ustayı ararken buldum siteyi. baktım güzel insanlar var kaldım burda.
Selamunaleyküm Sayın Ustam Bu Sizin güzelliğinizden gelen birşeydir yinede size Teşekkür ederim Saygılarımla.valla ben şahsen sedegor ustayı ararken buldum siteyi. baktım güzel insanlar var kaldım burda. ☺
Allah razı olsun kıymetli ustam haberim var ama arada uğra burda kapris yokİyi Allaha şükür Deli oglan. Kırmızı olmuşsun yakışmış. Allah iyilik versin cümlemize. Arada girip göz atıyorum sitelerden uzagım.
Kapris felan degil Deli gardaş ))) bıkmış usanmısız. Gayrı sizde bu işler ))) arada girip selamlaşırsak bizimkisi o işte.Allah razı olsun kıymetli ustam haberim var ama arada uğra burda kapris yok
Kıymetli ustam kaprisi senin için yazmadım kaprisli çekemeyen yok burda dedim bizde adamın dibi olana deli gibi adam derler Yiğido sende az deli değilsin hele gardaşına senin deli sazla okuduğun o türküyü atıver bir sesin duyamKapris felan degil Deli gardaş ))) bıkmış usanmısız. Gayrı sizde bu işler ))) arada girip selamlaşırsak bizimkisi o işte.
Deli gardaş atarım bir ara ))) cümle alem uykuda ))) kimseyi agaya dikmeyelim şimdi ))))Kıymetli ustam kaprisi senin için yazmadım kaprisli çekemeyen yok burda dedim bizde adamın dibi olana deli gibi adam derler Yiğido sende az deli değilsin hele gardaşına senin deli sazla okuduğun o türküyü atıver bir sesin duyam
Eyvallah kıymetli ustam gerçeği alem uykuda umrumda değil deli dost sesini duymak ister hadi öyle olsunDeli gardaş atarım bir ara ))) cümle alem uykuda ))) kimseyi agaya dikmeyelim şimdi ))))
Diger konuda düzeltmeler yapıyorum. Hayırlı geceler. Arada ugruyorum böyle görüşürüz kendine iyi davran.Eyvallah kıymetli ustam gerçeği alem uykuda umrumda değil deli dost sesini duymak ister hadi öyle olsun