Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamunaleyküm Öncelikle Hoş Geldiniz traxe__01 Kardeşim resim baya uzaktan çekilmiş olmasına rağmen bu yer bayada büyük gözükmekte yakınından resimlenmiş olunsaydı belkide bu yerde veya üstünde işaret varmı diye bakılırdı giriş için bir hayli büyük gözükmekte ama diyer Ustalarımız ne derler bilemem Allah yar ve yardımcınız olsun der.sizede iyi forumlar dilerim saygılar.
Hoşgeldin @traxe__01 valla resmi görünce aklıma ilk ne geldi biliyomusun. Ali baba ve kırk haramilerdeki kırk haramilerin açıl susam açıl kapısı. Içerisi doldur ustam ????
Hoşbuldum arkadaşlar elimdeki tek resim bu daha fazla olunca atacam inşallah VALLA banada biraz büyük geldi . Çok bilgim yoktur hususi çekilmiş resim değil tesadüf oldu
öncelikle hoş geldin traxe-01 burası çok büyük bir yer el yapımı olduğunu sanmam yalnız yakınlardan resim çekerseniz doğal olmayan birşey varmı yokmu belli olur ozaman birşeyler söyleyebiliriz bu durumda ne desek boş olur
Ben ikna oldum ????
bu kullanıcıya kimse karışmasın
Akşamdan aksama 2 tek atar
cesaretini toplarsa sızmadan
aklınca salça olur tüyer
Zararsızdır Tüm aşıları Yapılmış korkmayın ????????????
Dogaldır kardeş. Böyle yer istersen bin tane vereyim sana. Doganın güzelligi işte. Kapı desek vericinin yarısı kadar cap var. Hoş daha küçüklerine aldanan çok.