Sizce doğalmıdır arkadaşlar

TEVFİK

VİP Üye
Selamunaleyküm Öncelikle Hoş Geldiniz traxe__01 Kardeşim resim baya uzaktan çekilmiş olmasına rağmen bu yer bayada büyük gözükmekte yakınından resimlenmiş olunsaydı belkide bu yerde veya üstünde işaret varmı diye bakılırdı giriş için bir hayli büyük gözükmekte ama diyer Ustalarımız ne derler bilemem Allah yar ve yardımcınız olsun der.sizede iyi forumlar dilerim saygılar.
kaya da büyük oyuk.jpg

Defineci

Administrator
Hoşgeldin @traxe__01 valla resmi görünce aklıma ilk ne geldi biliyomusun. Ali baba ve kırk haramilerdeki kırk haramilerin açıl susam açıl kapısı. Içerisi doldur ustam ????

traxe__01

Kayıtlı Üye
Hoşbuldum arkadaşlar elimdeki tek resim bu daha fazla olunca atacam inşallah VALLA banada biraz büyük geldi :). Çok bilgim yoktur hususi çekilmiş resim değil tesadüf oldu

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
öncelikle hoş geldin traxe-01 burası çok büyük bir yer el yapımı olduğunu sanmam yalnız yakınlardan resim çekerseniz doğal olmayan birşey varmı yokmu belli olur ozaman birşeyler söyleyebiliriz bu durumda ne desek boş olur

DELİ FIRAT

DOĞACI
VİP Üye
Hiçbirşey görünen kadar yanıltıcı olamaz orda bir giriş varsada orası değil iyi araştırmak lazım bu arada hoş geldin iyi formlar dilerim

Son düzenleme:

traxe__01

Kayıtlı Üye
Hoş buldum sağol un dağlık bir alan resimle çekilen yer arası 1 km filan var ustaların fikrini almak istedim tek resim ne kadar işe yarar bilmiyorum

Reis

Kayıtlı Üye
@PiSaGoR pisikopat sen ança onu söylersin ançak kafan o kadar basıyor

sedegor

Yetkili
Dogaldır kardeş. Böyle yer istersen bin tane vereyim sana. Doganın güzelligi işte. Kapı desek vericinin yarısı kadar cap var. Hoş daha küçüklerine aldanan çok.