SOĞAN HIRSIZI...!!!

Kamhi Leonard

Anu_ŞaVaN
VİP Üye
SOĞAN HIRSIZI

Bir haftada eve alınan üçüncü soğan poşetinin kaybolduğunu gören karı koca,
yenisini alıp mutfağa koyup ve bir yere saklanıp beklemeye başlarlar.
Dakikalar sonra şaşkın bakışları arasında küçük kızları Seher gelir mutfağa.
Soğan poşetini kaptığı gibi koşup evden çıkar ve en yakın çöp tenekesine atar.
Baba ise çocuğu kulağından tuttuğu gibi
her zamanki alışılagelmiş sinirli haliyle eve getirir
ve neden sürekli soğanları mutfaktan alıp çöpe attığını sorar.
Çocuk korkup annesine sarılır.
Ne dese,ne kadar kızsa da çocuktan bir cevap alamaz baba.
En sonunda ertesi gün akşama kadar, sorduğu sorunun cevabını vermez ise
bir yıl boyunca sokakta arkadaşlarıyla oynamasına izin vermeyeceğini ve ceza alacağını söyler.
Çocuk ertesi gün sokağa çıkacakken bir not yazar
ve babasının göreceği bir yere bırakır.

Babası kağıdı görür kısa zaman sonra.
Ev şaşkınlıkla okumaya başlar..
Tüylerini diken diken eden, gözlerini nemlendiren ve küçük bir çocuktan beklenmeyen o cümlelerde şöyle yazmaktadır.

"Annemi kavga ettiğiniz zamanlarda bir sen ağlatıyordun.
Bir de yemek yaparken eline aldığı o soğanlar ağlatıyordu.
Sen benim babamsın seni çöpe atamazdım.Annemi çok seviyorum.
Ağlamasına da dayanamıyorum.
O daha az ağlasın diye elimden geleni yapmak istedim hepsi bu babacığım. "
FB_IMG_1619336630528.jpg

sedegor

Yetkili
He aynen tek suç babanindir. Dayak yiyen kadında asla suç olmaz. Ve tüm soganlarda çöpe. ???????????? hikaye guzel İstanbul sözleşmeside çöpe nihayet çocuklar ailesiz kalmasın diye. Her hikayenin bir çok zihin altı verilmek istenilen telkinleri var

Kamhi Leonard

Anu_ŞaVaN
VİP Üye
He aynen tek suç babanindir. Dayak yiyen kadında asla suç olmaz. Ve tüm soganlarda çöpe. ???????????? hikaye guzel İstanbul sözleşmeside çöpe nihayet çocuklar ailesiz kalmasın diye. Her hikayenin bir çok zihin altı verilmek istenilen telkinleri var
Şüphesiz ki; hic bir hikâye yersiz değildir...!
muhakkakki bir yaşanmış lik bir ibret alınacak mantıklı bir yeri vardır
istanbul sözleşmesi tam bir sapkınlık sacmalik uydurma bir şeydi
geçenlerde bir yazı okudum Tüylerim diken diken oldu resmen bu sözleşme içeriğinin
getirileriyle ilgili iğrenç birsey ????

sedegor

Yetkili
Şüphesiz ki; hic bir hikâye yersiz değildir...!
muhakkakki bir yaşanmış lik bir ibret alınacak mantıklı bir yeri vardır
istanbul sözleşmesi tam bir sapkınlık sacmalik uydurma bir şeydi
geçenlerde bir yazı okudum Tüylerim diken diken oldu resmen bu sözleşme içeriğinin
getirileriyle ilgili iğrenç birsey ????
Agâ algı her platformda kadını korumak olsada, bizim dinimiz ve kültürümüz kadar kadını hiç bir şey koruyamaz. Bu melun kafirler kız cocuklarını diri diri mezara gömerken İslam o cocukları mezardan cıkarmış başına taç etmiştir, kezâ bir çok örnek yine öyle. Bu tür hikayelerin altında ise yine onların algı oparasyonu var. Biz kadını döverkende severkende bu kadar aile katliamı olmuyordu. Bir tarafı eksik kalan cocuk onların işine geliyor. Yani kısacası şu aile yıkılırsa gerisi kolay diyorlar. Tabiki kadın dövülmez kadını döven koca adam bile degildir. Ama bizde edepsiz kadını çogalttılar. Bence cogu kez erkekte degil, edepsiz kadında suç oluyor. Tabii istisnalar cok erkekte suç olmaz demiyorum. İstanbul sözleşmesine gelince bize zorla güçsüz oldugumuz dönemde emredildi kabul gördü ve şimdi fes şükür. Niyetleri aileleri yıkıp bir Pompeo kavmi yaratmaktı. Aile mahkemelerine bakıldıgında son dönemde İstanbul sözleşmesinin verdigi zararın yarardan çok oldugunu anlamak mümkün. Aile insanın en özelelidir, olası durumlarda en son başvuralacak merci mahkemelerdir. Ben avrupada çok kaldım Feministlerin eline hiç bir aile düşmesin müslüman ise hiç düşmesin. Türk kadını korundugunu sanıyor bir çok hükümle ama onu en iyi koruyan kocasıdır. Kadın denildiginde akan suları durduran kanunların ardındaki niyet kadını korumak degildir asla.

Son düzenleme:

Kamhi Leonard

Anu_ŞaVaN
VİP Üye
Agâ algı her platformda kadını korumak olsada, bizim dinimiz ve kültürümüz kadar kadını hiç bir şey koruyamaz. Bu melun kafirler kız cocuklarını diri diri mezara gömerken İslam o cocukları mezardan cıkarmış başına taç etmiştir, kezâ bir çok örnek yine öyle. Bu tür hikayelerin altında ise yine onların algı oparasyonu var. Biz kadını döverkende severkende bu kadar aile katliamı olmuyordu. Bir tarafı eksik kalan cocuk onların işine geliyor. Yani kısacası şu aileyi yıkılır gerisi kolay diyorlar. Tabiki kadın dövülmez kadını döven koca adam bile degildir. Ama bizde edepsiz kadını çogalttılar. Bence cogu kez erkekte degil, edepsiz kadında suç oluyor. Tabii istisnalar cok erkekte suç olmaz demiyorum. İstanbul sözleşmesine gelince bize zorla güçsüz oldugumuz dönemde emredildi kabul gördü ve şimdi fes şükür. Niyetleri aileleri yıkıp bir Pompeo kavmi yaratmaktı.
Şu son cümle istanbul Sözleşmesini Fes ettirmeye yeter tabiki anlayana ...
*Niyetleri Aileleri Yıkıp
Pompei Kavmini yaratmak*????

sedegor

Yetkili
Şu son cümle istanbul Sözleşmesini Fes ettirmeye yeter tabiki anlayana ...
*Niyetleri Aileleri Yıkıp
Pompei Kavmini yaratmak*????
Aynen öyle kardeşim kadın korundugunu sanarken gelecek nesli onların arzusu gibi yetiştirmeye zemin hazırlıyor. Sag-Sol, Alevi-Sünni, Kürt-Türk oyunları bitmeden şimdi Aile üzerinden vuruyorlar. Şu sözde kadını korumak için kurulan derneklere bakın bir birde sahiplerine ve fonlarına bakın gerisi cevap istemez. Azmendilermiydi o sakallı şarlatan vardı birde gerizekalı kadın taciz olayları felan filan o gün başlamıştı pilanları.Tezgahı o gün kurmuşlardı. Son durum Sözleşme iptal edilsede aynı. Medyada degişen bir şey yok en önemli gündemleri kadına şiddet. Olmasa iyide 81-82 milyonda illa olacak. Şiddet gören erkek daha fazla belki ama gören gösteren yok. Neyse amaç bellli işte.

Son düzenleme:

Kamhi Leonard

Anu_ŞaVaN
VİP Üye
Aynen öyle kardeşim kadın korundugunu sanarken gelecek nesli onların arzusu gibi yetiştirmeye zemin hazırlıyor. Sag-Sol, Alevi-Sünni, Kürt-Türk oyunları bitmeden şimdi Aile üzerinden vuruyorlar. Şu sözde kadını korumak için kurulan derneklere bakın bir birde sahiplerine ve fonlarına bakın gerisi cevap istemez. Azmendilermiydi o sakallı şarlatan vardı birde gerizekalı kadın taciz olayları felan filan o gün başlamıştı pilanları.Tezgahı o gün kurmuşlardı. Son durum Sözleşme iptal edilsede aynı. Medyada degişen bir şey yok en önemli gündemleri kadına şiddet. Olmasa iyide 81-82 milyonda illa olacak. Şiddet gören erkek daha fazla belki ama gören gösteren yok. Neyse amaç bellli işte.
olay kurulan vakıfta ki 1 kereden birsey olmaz la başladı
akabinde Müslüman ülkesi sözde Turkiyede diziler ve programlarla susunu biberini yaptılar...
aksama kadar evde olan eşlerimiz
kız çocuklarımıza faydalı olabilecek
Gün içinde bana tek bir program söyleye bilen varmı?
varsa söyleyin bende bileyim ...!!!!

1 ay 5 gün pandemi nedeniyle hastanede kalmıştım...
tek göz oda Televizyondan başka hiç birşey yok ...
7/24 tvilerde soyle izleyipte keyif alacağın bir tane kanal varsa haram olsun ...

Magdur olan kadınlarmış
Erkeğin o seviyeye geliş sebebini
Ve bir erkeğin aynı yastığa baş koyduğu eşe
Zarar verecek düzeyde zıvanadan çıkmasının tek bir açıklaması var ...
Oda o tv ler ve kanallarda ki beyin yıkayan saçma programlar ...
Allah sahidimdir çoğunu izlerken utanıyordum...
yapacak birseyimde yoktu

Kadın erkeğe ALLAH 'ın bir lütfü ve Emanetidir ...
ama kadını erkeğe kışkırtan
erkeği kadına fisekleyen yegane sebebi
sosyal medya ve tvlerdir

ha bunların sorumlusu kim derseniz
Aile ve sosyal bakanıdır
kardeşim sen o koltukta niye oturdun !!!!

benim bu olaya bakış açım
bunların hepsi planlı ve Bu ülkeyi iyiden iyiye kaosa sürükleyen bir projenin parçası

gerek aile içi şiddet gerek maddi promler
işsizlik ve şiddetli gecimiszlik
ama herşeye ulaşmanın yolu cok kolaymış gibi gösterişli hayata özenti verdiren
teşfik amaclı tanıtım ve reklamlar

aile düzeni ve sosyellesmeye dair hiç bir şey yok ama sorsan herşey var

bu suna benziyor ...
adama soruyor bir sosyal deney spikeri
ülkenin durumu nasıl?
Ve geçiminiz nasil?
^adam açız diyor..!!
_arkadan biri çıkıyor
_telefonun varmi ?
.. adam ne alaka açım hemserim işsizim diyor ...

diyeri ne açsın kardeşim cebinde en az 2 bin tlelik telefon taşıyorsun utanmadan AÇIZ diyorsun ...!

aç olan adam guzel bir soruyla karşılık veriyor...
cebinde kaç para var ?

Ne açsınız diyen adamin
sözde iktidar sempitani şahıs

ayağındaki ayakabı yirtik
üstü perişan
cebinde 3.5 tl
kullandığı telefon tuşlu telefon
*Sloganı Padişahım sen çok yaşa *
Gerisini siz düşünün zaten anladiniz ????????????????