Selamunaleyküm Ağam ben girişimi yaptım ama size mesaj yazamadım resim paylaşmak istesem paylaşamıyacağım.ama şimdi okudum'ki düzeltmişsiniz haaa bu aradada telfonum benim gibi kafayı yediği için şu an tamirde pazartesi günü nasip olursa alır sizede hemen mesaj çekerim Ok??..SaygılarımlaUlan gundiler ben adresi yanlış vermişim ???????????????? link yenilendi herkes tekrar gelsin hadi bekliyorum
ulan biz üye toplamaya çalışıyoruz bu alalım gundisi ordan araya çekiyor ????????Ulan gundiler ben adresi yanlış vermişim ???????????????? link yenilendi herkes tekrar gelsin hadi bekliyorum
usta ben girdim şimdi ama cevap yazamıyorum, sessize al butonu var mesaj yazma yerinde. niye öyle oluyordeğerli dostlar ve arkadaşlar telegram gurubumuzu açtık ve butun dostları bir arada toplamak adına gerek bilgi alıverişi gerekse güzel muhabbetler için siz dostları mutlaka bekliyoruz....
Öncelikle arkadaşlar Telegrami indirin olanlar da giriş yaptıktan sonra arama kısmına @defineadresitv yazsın çıkar karşısına ordan gelin guruba...
telegram adresimiz : t.me/defineadresitv
telegram hesabımız tıklayın
Konu açıp fotoları yükleyin ustalar yardımcı olurlar gardaşYaa bende bı işaret buldum işaretten iyi anlayan var mı
Usta bunları nerede buldun hatıra para mı bunlar.Bu muhteşem Osmanlı padişahları parasını bugün koleksiyonuma ekledim nasıl iyi ki sizce herkes yoruma bakalım..Ekli dosyayı görüntüle 2624Ekli dosyayı görüntüle 2625Ekli dosyayı görüntüle 2624Ekli dosyayı görüntüle 2625