Resim yuklenmiyor ki sar zor bu oymayi yukledim o bu oyma zemin kayada yerdeöncelikle hoş geldin gurban bu resim düz yerde bir kayadamı yoksa duvar gibi bir yerdemi bunları bilmek gerek ikinci olarak tek yakın resimle olmaz o işaretin çevresini gösteren resimlerde ekleyinki ne olduğunu nasıl bir yer olduğunu anlıyalım yadeyilse bu resme yorum yapmak için müneccem olmak gerek sağlıklı yorum olmaz onun için elinde çevre resimleri varsa yükle yardımcı olmaya çalışalım selametle
Oyuğun içi. Hafif kivrakli olan yer sadece toprak var cevresi hepsi kayalık fotoğraf yüklemek isterdim ama yuklenmiyor
Usta ben ayak göremedimresim yüklemede bir sorun yok gurban sadece resimin boyutu buyük olursa yüklenmeye bilir o işareti büyüklüğü ne kadar kaç santim ayak diyecem parmak tarafı kısa tutulmuş ayaksa ayağın olduğu kayayı işaretliyebilirmisin ayaksa mezarı veya mahseni olmalı baktığı yönde çevre resimleri varsa yüklemeye çalış parmak tarafı hangi yöne bakıyor
Faccebook istagraminiz varmi wapsap ordan size Fotoğraf göndereyimhttps://www.hizliresim.com/ resim yüklemek istersen bu linke tıkla oraya resimleri yükle linklerini kopyala teker teker yazı yazdığın yere buraya yapıştır cevap yaz butonuna bas ben ordan bakarım resimlere eyer istersen
o dediklerinizi kullanmıyorum ben kesin ayak demedim benzettim dedim ayak veya sunak fark etmez sunaksa hemen yakınında mezarı olur oda boşluk tespitiyle belli olurFaccebook istagraminiz varmi wapsap ordan size Fotoğraf göndereyim
anladım teşekkür ederimo dediklerinizi kullanmıyorum ben kesin ayak demedim benzettim dedim ayak veya sunak fark etmez sunaksa hemen yakınında mezarı olur oda boşluk tespitiyle belli olur