Ustalar yardim

ahmet.63

Kayıtlı Üye
Ustalarim yardım ederseniz sevinirim

Ekli dosyalar

• 20190522_125153-1.jpg
    20190522_125153-1.jpg
    914.6 KB · Görüntüleme: 5

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
öncelikle hoş geldin gurban bu resim düz yerde bir kayadamı yoksa duvar gibi bir yerdemi bunları bilmek gerek ikinci olarak tek yakın resimle olmaz o işaretin çevresini gösteren resimlerde ekleyinki ne olduğunu nasıl bir yer olduğunu anlıyalım yadeyilse bu resme yorum yapmak için müneccem olmak gerek sağlıklı yorum olmaz onun için elinde çevre resimleri varsa yükle yardımcı olmaya çalışalım selametle

ahmet.63

Kayıtlı Üye
öncelikle hoş geldin gurban bu resim düz yerde bir kayadamı yoksa duvar gibi bir yerdemi bunları bilmek gerek ikinci olarak tek yakın resimle olmaz o işaretin çevresini gösteren resimlerde ekleyinki ne olduğunu nasıl bir yer olduğunu anlıyalım yadeyilse bu resme yorum yapmak için müneccem olmak gerek sağlıklı yorum olmaz onun için elinde çevre resimleri varsa yükle yardımcı olmaya çalışalım selametle
Resim yuklenmiyor ki sar zor bu oymayi yukledim o bu oyma zemin kayada yerde

ahmet.63

Kayıtlı Üye
Cevre budur oyma 10 metre ön taraftadir. Fark ediliyor. Oymanin 3 tane yardımcı işareti var ama resim yuklenmiyor

Ekli dosyalar

• dtyujbb6333-1-1.jpg
    dtyujbb6333-1-1.jpg
    623.9 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
resim yüklemede bir sorun yok gurban sadece resimin boyutu buyük olursa yüklenmeye bilir o işareti büyüklüğü ne kadar kaç santim ayak diyecem parmak tarafı kısa tutulmuş ayaksa ayağın olduğu kayayı işaretliyebilirmisin ayaksa mezarı veya mahseni olmalı baktığı yönde çevre resimleri varsa yüklemeye çalış parmak tarafı hangi yöne bakıyor

Son düzenleme:

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
resimler büyüktür onun için yüklenmeyebilir yalnız ayağın yönünü sormuştum belirtmedin birde resimde ok yönü düzlükmü tepeye doğrumu cevreyi anlatırsan yardımcı olmaya çalışırım

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
https://www.hizliresim.com/ resim yüklemek istersen bu linke tıkla oraya resimleri yükle linklerini kopyala teker teker yazı yazdığın yere buraya yapıştır cevap yaz butonuna bas ben ordan bakarım resimlere eyer istersen

ahmet.63

Kayıtlı Üye
resim yüklemede bir sorun yok gurban sadece resimin boyutu buyük olursa yüklenmeye bilir o işareti büyüklüğü ne kadar kaç santim ayak diyecem parmak tarafı kısa tutulmuş ayaksa ayağın olduğu kayayı işaretliyebilirmisin ayaksa mezarı veya mahseni olmalı baktığı yönde çevre resimleri varsa yüklemeye çalış parmak tarafı hangi yöne bakıyor
Usta ben ayak göremedim

aga_0074

Youtube sayfamız Defineadresi TV
VİP Üye
aslında bu tarz kayalıklarda kasar daha fazla denk geliyor ama malum yanar dağ bölgesi kuşkuya düşürüyor insanı