Tncybrc8389
Kayıtlı Üye
şimdi olmuştur umarım
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
tekrar yükledim olmuştur umarımTncybrc8389 öncelikle hoş geldin yalnız yüklediğiniz dosyalar tıklayınca birşey görünmüyor
teşekkürlerolmuş gurban kalp ve çapa kalp kadın der çapa olduğuna göre deniz kıyısı bir yerde olmalı işaret yanlışım yoksa kalbin olduğu yeri deyişik yönlerden geniş açılı çekseydin etrafı görünür dü birşeyler diyebilirdim sadece işarete bakıp birşey demek zor elinde başka resimler varsa etrafıyla ilgili onlarıda yükle diyer ustalar gelince yorumlarını yaparlar
Sen nasıl bir sevab işledin de bu sana denk geldi? ???? denize mesafen kaç km? Kapalı mağarada hem zehirli hem tılsımlı korsan gömüsü. Tek bir parçası gereksiz değildir. Altın ve gümüşten başka üçüncü bir değerli yoktur. Bronz bakır vs bulamazsın. Tamamı gümüş ve altından ibarettir. Akdeniz ve marmara kıyısında aranan bir işaret. Umarım üstünde durursun
[/QUO
şimdi olmuştur umarım
Önceki hali daha iyi. Olması gerektiği gibi haritalama kullanılmış. Denizden gömüye kadar gelen mesafede sadece tek boğum(viraj,dolamaçlı yol) dan geçerek geldiğini ve ana nokta 70 adım geride kayada kurt figürü oldunu kurdun gemi istikametine kesik kuyruğunun ayak ucuyla eşleşen kısmıda gömü noktasına bakmakta. Giriş kapak koridor ve kapalı oda halinde yılanlı yani ya zehirli yada tılsımlı olarak gömülü olduğu söylenmekte. Gözcü önemli bir mesafede bekletilmiş bu malın kıymetini bildirir. Minimumu dahi haddinden fazla. Gözcünün istikametindeki kapalı oda ise zehirsiz fakat tılsımlı. Buradaki B 20 olarak gördüğünüz işaretin anlamı yektir ve kıymetli gömünün belli bir bölümü alanının içerinde haritalanarak saklandığını söyler. B noktasını bulduğunuz an ki bu büyük oranda denize bakar istikamettedir ve 13 rakamını verme ihtimali olduğu gibi B harfindeki kusursuzluk size 2 tam adım mesafesinide verebilir. Buda harfi titiz incelemekten geçer. Toplam nokta sayısı 23 adettir. Ana mal, gözcü malı ve hediye noktası geri kalanı ise farklı bölgede olup en önemlisi sizin işareti bulduğunuz bu bölgededir. Analiz için noktaya gidip detaylamanız lazım.İşraetin 5 yıl önceki resmi
Üstadım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim ben bu yere geçen cumartesi bizzat gittim muazzam bir yer etrafta sadece bu kaya mevcut bu Kaya'nın sağ ve sol alt köşelerinde şimdiki kaldırım taşları şeklinde ama daha büyük taşların olduğunu gördüm bu Kaya'nın altından aşağıya kadar su yolu mevcut aşağıya doğru indikçe pek çok işaret gördük herşey nasip kısmet yüce yaradan hayırlısı ise nasip etsin inşallahÖnceki hali daha iyi. Olması gerektiği gibi haritalama kullanılmış. Denizden gömüye kadar gelen mesafede sadece tek boğum(viraj,dolamaçlı yol) dan geçerek geldiğini ve ana nokta 70 adım geride kayada kurt figürü oldunu kurdun gemi istikametine kesik kuyruğunun ayak ucuyla eşleşen kısmıda gömü noktasına bakmakta. Giriş kapak koridor ve kapalı oda halinde yılanlı yani ya zehirli yada tılsımlı olarak gömülü olduğu söylenmekte. Gözcü önemli bir mesafede bekletilmiş bu malın kıymetini bildirir. Minimumu dahi haddinden fazla. Gözcünün istikametindeki kapalı oda ise zehirsiz fakat tılsımlı. Buradaki B 20 olarak gördüğünüz işaretin anlamı yektir ve kıymetli gömünün belli bir bölümü alanının içerinde haritalanarak saklandığını söyler. B noktasını bulduğunuz an ki bu büyük oranda denize bakar istikamettedir ve 13 rakamını verme ihtimali olduğu gibi B harfindeki kusursuzluk size 2 tam adım mesafesinide verebilir. Buda harfi titiz incelemekten geçer. Toplam nokta sayısı 23 adettir. Ana mal, gözcü malı ve hediye noktası geri kalanı ise farklı bölgede olup en önemlisi sizin işareti bulduğunuz bu bölgededir. Analiz için noktaya gidip detaylamanız lazım.
Vardır muhakkak vardır da siz görmemişsinizdir. O işaretin olduğu yerde birtek o kaya olmaz. Sırtını işarete ver iki adım sağın ile iki adım sol önün hangisi daha meğilli duruyor?Üstadım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim ben bu yere geçen cumartesi bizzat gittim muazzam bir yer etrafta sadece bu kaya mevcut bu Kaya'nın sağ ve sol alt köşelerinde şimdiki kaldırım taşları şeklinde ama daha büyük taşların olduğunu gördüm bu Kaya'nın altından aşağıya kadar su yolu mevcut aşağıya doğru indikçe pek çok işaret gördük herşey nasip kısmet yüce yaradan hayırlısı ise nasip etsin inşallah