Ustaların yardımını ihtiyacım var incelermisiniz

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
öncelikle hoş geldin gurban güzel bir mezar sunağına benziyor mümkünse o kayayı komple gören resim varsa yükle daha ayrıntılı bilgi alabilmen için

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
kayayı tam göremeyince sağlıklı bir açıklama yapamıyorum sadece gördüğüm bir mezar sunağı kaya yeterince büyükse kendinde olabilir onun için resim sordum bu görünüşüyle diyebileceğim birkaç adım önü çevre ve kayanın komple resmi olursa yorum deyişebilir

Sehzadeekenan

Kayıtlı Üye
Yukarısı dere çatak birleşiyor taş biraz daha uzun fazla uzantısı yok biz 1 metre altını kaziyoruz taşın

Son düzenleme:

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
altını kazdığınızda birşey bulamıyabilirsiniz orda bir kare var yanlış görmediysem karenin içinde sunak çok güzel işçiliği var sunağın karenin bir ucuda üçgen yapıyor sağ tarafı birde üçgen yapan tarafta kanal var yön veriyor çevresini göremeyince net birşey yazamıyorum kare varsa odası olmalı ok yönünde çubukla boşluk arayın kazıpda birşey yok deyip vaz geçmeyin dediğim ynüde araştırın birde çarpı koyduğum yere kuru tahta takozla vurun sesi nasıl kasa olabilir kesin deyilde siz bir kontrol edin kapak varsa sesinden belli olur deyilse sakın kırmaya kalkmayın işareti bozmayın
PicsArt_12-28-02.43.34 (1)1.jpg

D

dardanos

Kayıtsız Üye
Sehzadeekenan

Cümleten selaymun aleyküm sevgili kardeşlerim.
Ustam bu işareti ü. şekilde ele alabiliriz
1. Dere çatağının birleştiği yada ayrıldığı yerin tam ortasındaki kayalık alan yada bir yığma incelenecek
2. Bu bir buraya yakın tarihi yolların patikaların çatağıda olabilir tam artalarındaki ilgi çeken kayalar özellik ile işaretli yada rengi farklı kayalar
3. Birde bu taşın etrafından boşluk bakacak iyi bir çubukçı buraya tünel ile ulaşılan mezar odasına bakılacak

Sunak gerçekten işçiliği güzel kaliteli bir şeyler olmalı

Kamhi Leonard

Anu_ŞaVaN
VİP Üye
öncelikle hoş geldin @Sehzadeekenan ustan hayirli bayramlar dilerim
resme bakınca kayanın sol tarafında toprakla oynanmış siz mi yaptınız ?
ve ne kadar açtınız orası yollanması gereken yerlerden biri
hoş kanal diyer tarafa verilmiş ama sunak mezarın yakınlarda olduğunun ispatı
çevre fotoraflamasi varsa eklemekte fayda var
arazi coğrafyasını birde yüzeysel girmekte büyük fayda var
tekrar hoş geldin iyi formlar dilerim ????