Ustam bulundugum alan

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
horasan harcı olup olmadığını anlaman için taşın üstüne su dök bak birde başka bir kayanın üstüne su dök bak suyu çabuk şekilde emiyorsa horasan olabilir yalnız horasan kolay kolay kırılmaz betondan sağlam olur bu şekildede anlayabilirsin gördüğüm kadarı horasana benzemiyor tabiki sen orda deneyip anlayabilirsin çabuk kırılıyorsa horasan deyildir dene bak

GeceGündüz

Kayıtlı Üye
horasan harcı olup olmadığını anlaman için taşın üstüne su dök bak birde başka bir kayanın üstüne su dök bak suyu çabuk şekilde emiyorsa horasan olabilir yalnız horasan kolay kolay kırılmaz betondan sağlam olur bu şekildede anlayabilirsin gördüğüm kadarı horasana benzemiyor tabiki sen orda deneyip anlayabilirsin çabuk kırılıyorsa horasan deyildir dene bak
Suyu denedim emiyor ve nemli kaliyor

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
dediğin gibiyse olabilir araştırmana devam et gurban kuru bir tahtayla kayaya vur sesine bak kapak varsa belli olur nasibinde birşey varsa alırsın kolay gele

GeceGündüz

Kayıtlı Üye
Ustalar devaminda karsima videodakiler cikti buna gore girisi nerden yapmaliyim bu taş neyi ifade ediyor yardimci olabilirmisiniz

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
gurban giriş varsa bulacak olan sensin videodan sadece bir kaya görünüyor herhangibi bir işaret veya emare belli deyil giriş varmı yokmu bilemeyiz şunu yap deyip seni boşuna uğraştırmak doğru deyil orda olan sensin araştır bak bulamassan ertele anlayan kişiler denk gelince götürüp göster yoksa kendini boşuna yorma kendine eziyet etme uzaktan tarifle kolayca birşey bulunmaz bir işaret veya emare olsa yardımcı olalımda görünürde birşey yok beni yanlış anlama keşke birşeyler bulsan isterim fakat böyle bulman çok zor demek istediğim çevrende güvendiğin anlayan kişiler varsa onlardan yardım iste kendini yorma bu işler nasip işi kolay gele